"Πάγωσε" on air με την γκάφα της η Κατερίνα Καραβάτου

Τι είπε στην Ελένη Πετρουλάκη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Κατερίνα Καραβάτου μπερδεύτηκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσής της με την Ελένη Πετρουλάκη και έκανε μία "γκάφα". Μόλις συνειδητοποίησε τι ακριβώς είπε η παρουσιάστρια, "πάγωσε" on air και ζήτησε συγγνώμη!

Ο κορωνοϊός έχει κάνει όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης να γίνονται πλέον εξ' αποστάσεως και η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Κατερίνα Καραβάτου λοιπόν είχε σήμερα μία ζωντανή σύνδεση με την Ελένη Πετρουλάκη, η οποία μίλησε για το πώς περνάει τις μέρες της στο σπίτι, ενώ έκανε και το σχόλιό της για τις δύσκολες εποχές που ζούμε λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, μία φιγούρα φαινόταν να περνάει διαρκώς πίσω από τη γυμνάστρια, και έτσι η παρουσιάστρια θέλησε να ρωτήσει ποιος είναι.

Κ.Κ.: Ο Ίλια είναι που περνάει συνέχεια από πίσω;

Ε.Π.: Όχι, η θεία! Η αδερφή του μπαμπά μου μένει μαζί μας.

Κ.Κ.: Θα βάλω το κεφάλι μου μέσα σε ένα κουβά μετά από αυτό που είπα. Δεν έβλεπα καλά, με συγχωρείς. Φιλιά και στη θεία.

«Η μεγάλη ντροπή της ημέρας» σχολίασε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, με τον Κρατερό Κατσούλη να της απαντά πως δεν είπε και κάτι τόσο φοβερό.

Οι συγκινήσεις δεν λείπουν από την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, με την παρουσιάστρια να μη διστάζει να βουρκώσει τις προηγούμενες μέρες με μία υπέροχη εικόνα που είδε.

Λίγο αργότερα μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου δε δίστασε να αποκαλύψει και το λόγο για τον οποίο φοράει γάντια στην εκπομπή

Μπορεί κανένας από τους συνεργάτες της να μην το κάνει, η Κατερίνα Καραβάτου ωστόσο επιλέγει να φοράει γάντια στην εκπομπή και σήμερα εξήγησε το γιατί, προκαλώντας εντύπωση με την απάντηση που έδωσε!

«Εγώ τα φοράω γιατί έχω πρόβλημα με τα χέρια μου. Δεν μπορώ να δείξω τα χέρια μου στην τηλεόραση, είναι άρρωστα αλλά παρ’ όλα αυτά προσέχουμε πολύ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εξήγηση που έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου: