Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Χατζηβασιλείου - Αποκλεισμένος ο γιος της

Το συγκινητικό της μήνυμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Χατζηβασιλείου - Αποκλεισμένος ο γιος της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι κι αυτή μία από τις μαμάδες που περνούν ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές τις τελευταίες μέρες λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας και του κορωνοϊού, μιας και ο γιος της βρίσκεται αυτή τη στιγμή αποκλεισμένος στην Αγγλία.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για ένα θέμα που τη βασανίζει εδώ και λίγες μέρες και έχει να κάνει με τον γιο της ο οποίος δεν μπορεί να επιστρέψει από την Αγγλία λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενήθηκε στο live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάνσυ Παραδεισανού και με την ευκαιρία αναφέρθηκε στον γιο της ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία.

Όπως ανέφερε η ίδια, πρόλαβε να πάει να τον δει πριν από λίγο καιρό, πριν προλάβει η Αγγλία να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη από τον κορωνοϊό, ενώ δε δίστασε να σχολιάσει πως ενώ όλη η Ευρώπη βρισκόταν σε καραντίνα, στην Αγγλία όλα λειτουργούσαν κανονικά.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε στην Νάνσυ Παραδεισανού

«Ο ένας μου γιος μου είναι στην Αγγλία, γύρισε από την Ιταλία αλλά τώρα είναι εκεί. Αυτό είναι το θέμα μου το μεγάλο. Πρόλαβα και πήγα και τον είδα λίγο πριν κορυφωθούν οι καταστάσεις. Δεν είχα πάρει χαμπάρι για το τι συμβαίνει, ήταν ανοιχτά όλα. Καφέ μουσεία, εμείς κάναμε τις βόλτες μας κανονικά. Γύρισα και την επόμενη μέρα άρχισαν να λένε πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και δυσκολεύουν στην Ιταλία και την Ισπανία. Την επόμενη μέρα αρχίσαμε και εμείς στην Ελλάδα να περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας και την επόμενη μέρα έγινε το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απαγόρευση της κυκλοφορίας» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η οποία τοποθετήθηκε για τον κορωνοϊό και πριν από λίγες μέρες, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.