Προκαλεί ανατριχίλα το μήνυμα του Ιωάννη Μελισσανίδη για τον πατέρα του

«Τα δάκρυά μου δεν έχουν σταματήσει...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προκαλεί ανατριχίλα το μήνυμα του Ιωάννη Μελισσανίδη για τον πατέρα του

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης, με αφορμή την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, μοιράζεται μερικές σκέψεις για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα, και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα το οποίο προκαλεί ανατριχίλα σε όποιον το διαβάζει.

Ο Ολυμπιονίκης θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους, για τον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 2,5 μήνες.

Αντίστοιχη απώλεια βίωσε τις προηγούμενες μέρες και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με το δικό της πατέρα να "φεύγει" από τη ζωή.

Το μήνυμα του Ιωάννη Μελισσανίδη

«Πολυαγαπημένε μου Πατέρα….σήμερα είναι η ημέρα της ονομαστικής σου εορτής και η ημέρα που η λατρεμένη σου μανούλα και γιαγιά μου Μαρία, σε έφερε στον κόσμο στις 25/3/1942, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής μας επετείου του ’21.

Μόλις πριν 69 ημέρες και σε ηλικία 77 ετών έκανες το τελευταίο σου ταξίδι….αυτό προς την Αιωνιότητα .
Και το έκανες με τόση αξιοθαύμαστη γενναιότητα και αξιοπρέπεια όση και η απύθμενη αγάπη και ευγένεια που έδινες σε εμάς και στους φίλους σου όλα αυτά τα χρόνια.

Ήθελες να μας δεις και να μας χαιρετήσεις πριν φύγεις ….πριν ζητήσεις να έρθει να σε πάρει η μανούλα σου,όπως της είπες όταν την είδες αλλά και όπως σε άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά να την βλέπεις τόσο έντονα και τόσο αληθινά…. «Σας ευχαριστώ …» ήταν τα τελευταία σου λόγια πριν ξεψυχήσεις Πατέρα μου και είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που θα έχω στη ζωή μου.

Τόσο σπουδαία και γενναιόδωρη ήταν και είναι η ψυχή σου ,που ακόμα και πριν κλείσεις με λεβεντιά το μάτι σου στον θάνατο μας έδωσες σε έμενα και στα αδέρφια μου το σπουδαιότερο μάθημα ΖΩΗΣ. «Άντε και καλό Παράδεισο…» όπως είπες πριν φύγεις από την εδώ ζωή και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ήδη είσαι εκεί χαμογελαστός ,όμορφος και έτοιμος πάντα να μας προστατεύσεις.

Τα δάκρυα μου δεν έχουν σταματήσει όχι μονάχα για τον μεγάλο πόνο που νιώθω τώρα αλλά για τη μεγάλη απώλεια που θα νιώθω μετά….Ξέρω όμως ότι θα είσαι πάντα και παντού μαζί μας και θα συνεχίζω να στο λέω μπαμπά μου ακόμα και όταν θα σε ξανασυνάντησω το ποσό πολυ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ΟΛΑ ! Ο Γιαννάκης σου».