Θυμάστε τον Γιάγκο Δράκο από τη «Λάμψη»; Δείτε πού είναι και τι κάνει σήμερα

Γιατί έχει εξαφανιστεί ο Χρήστος Πολίτης;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θυμάστε τον Γιάγκο Δράκο από τη «Λάμψη»; Δείτε πού είναι και τι κάνει σήμερα

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το τέλος της σειράς, ωστόσο σίγουρα θυμάστε τον πρωταγωνιστή του σήριαλ «Λάμψη», Γιάγκο Δράκο. Ο Χρήστος Πολίτης που ενσάρκωσε το ρόλο έχει χαθεί, ωστόσο εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε, πού βρίσκεται σήμερα.

Η μεγάλη επιτυχία του σήριαλ φαίνεται να σημάδεψε τον Χρήστο Πολίτη, ο οποίος αποφάσισε να απομονωθεί και να ξεκινήσει μία νέα ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος Γιάγκος Δράκος που συντρόφευε τόσα βράδια μέσα από τη συχνότητα του Ant1 χιλιάδες τηλεθεατές, έχει απομονωθεί στην Επίδαυρο όπου κάνει μία πολύ διαφορετική ζωή.

Απέχει από την τηλεόραση και το θέατρο, ενώ επιλέγει να περνάει το χρόνο του στην εξοχή όπου γαληνεύει και είναι πιο ήρεμος από ποτέ.

Το σχόλιο της «Βίρνας Δράκου» για τον Χρήστο Πολίτη

Από τη μεριά της, η Κάτια Δανδουλάκη όταν ρωτήθηκε για τον συμπρωταγωνιστή της στην «Λάμψη» σχολίασε: «Δεν έχουμε μιλήσει, δεν θέλει απ' ό,τι έχω καταλάβει. Όχι προσωπικά με εμένα, γενικά. Ο Χρήστος έχει προτιμήσει να "μονάσει", ζει πια κοντά στην Επίδαυρο. Είναι μια χαρά με την οικο­γένεια του, τους ανθρώπους του, τους φίλους του, αλλά κουράστηκε προφανώς και ήθελε μετά απ' όλα αυτά την απόλυτη απομάκρυνση».

«Ο Χρήστος είχε αποφασίσει να αποσυρθεί μετά τη Λάμψη. Είναι μια χαρά. Είδα μια φω­τογραφία του που ήταν σε μια εκδήλωση, είναι πολύ καλά και είναι και όμορφος όπως ήταν, πάντα ήταν κούκλος. Εί­ναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί και δεν θα ήθελε ποτέ να πει και γι' αυτό δεν λέει κιόλας, γι' αυτό κι εξαφανίστηκε, τι ήταν αυτό που τον έκανε να ζει έτσι. Ήταν μια εκούσια απόσυρση του Χρή­στου, την οποία πρέπει να σεβαστεί κανείς. Δεν το κάνει τυχαία. Το έχει σκεφτεί πολύ και είναι ευτυχής με αυτό που κάνει».

Όσο για τη σχέση της με τον Χρήστο Πολίτη, η Κάτια Δανδουλάκη είχε μίλησει γι΄αυτό πριν από λίγο καιρό...