MasterChef Highlights: Ο παίκτης που τα έκανε μπουρλότο και οι νικητές

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Ο παίκτης που τα έκανε μπουρλότο και οι νικητές

Όλα τα είχε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef με ένα παίκτη να βάζει μπουρλότο στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής. Ποιοι κέρδισαν τις δοκιμασίες; Σας έχουμε όλα τα highlights.

Απ'ολα είχε και χθες το παιχνίδι μαγειρικής του Star. Δάκρυα συγκίνησης αλλά και κόντρες που συνεχίζουν. Ποιος κέρδισε το mystery box;

Ο Ιωάννης τα έκανε όλα μπουρλότο στο MasterChef

Πανικός επικράτησε στην κουζίνα του MasterChef μιας και ο Ιωάννης με ένα λάθος του τα έκανε άνω κάτω, προκαλώντας την ανησυχία του Πάνου Ιωαννίδη ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα πάνω από τα πιάτα των παικτών.

Κατά τη διάρκεια του εξαιρετικά περίπλοκου Mystery Box, που κατάφερε να μπερδέψει αλλά και να εμπνεύσει τους κριτές, πήρε φωτιά το πιάτο του Ιωάννη.

Ο Πάνος Ιωαννίδης κατάλαβε αμέσως τη μυρωδιά και φώναξε :«Παιδιά κάτι καίγεται! Παιδιά κάτι καίγεται. Κάτι παίρνει φωτιά»!

Μόλις γύρισε, κατάλαβε πως το πιάτο που καιγόταν ήταν αυτό του Ιωάννη, ο οποίος άνοιξε το φούρνο και βγήκε μπόλικος καπνός από μέσα.

Καθησύχασε ωστόσο τον κριτή λέγοντάς του πως δεν έγινε κάτι και πως δεν κάηκε τελικά το πιάτο του.

Συγκινήθηκε ο Ηρακλής στο MasterChef

Στο φινάλε της δοκιμασίας αποχώρησης του σημερινού επεισοδίου, ο Ηρακλής Αποστολίδης δεν άντεξε και συγκινήθηκε με τους συμπαίκτες που βρίσκονταν στον εξώστη και τον υποστήριζαν.

Ο Ηρακλής Αποστολίδης τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα, «Κοίταξα το πιάτο μου, έριξα ένα βλέμμα πάνω στον εξώστη και λέω… Ηρακλή, όλοι είναι μαζί σου σήμερα, είναι στη γωνία σου, άξιζε το τρέξιμο να ικανοποιήσεις αυτά τα παιδιά που σε περιμένουν. Ο Διονύσης και όλα τα παιδιά με συγκίνησαν πολύ σήμερα, μου έδειξαν το πόσο θέλουν να γυρίσω σπίτι. Και πρέπει να γυρίσω, τους το χρωστάω.

Και ο Διονύσης με συγκίνησε πολύ, πρέπει να πάω σπίτι να τον δω, του το χρωστάω. Αυτό που ένιωθα ήταν πως όλοι είναι εδώ, στον πάγκο μου και δουλεύαμε όλοι μαζί. Λες και όλα τα παιδιά ήταν εδώ, αυτό ένιωθα».

Μιλώντας για την κίνηση του Τζον, ανέφερε, «Αυτός που δεν ήταν δίκαιος στην ψηφοφορία σήμερα ήταν ο Τζον. Πρέπει να σταματήσει αυτό το “έκανες πιο λίγες παρασκευές, έκανες περισσότερες παρασκευές”. Πολύ απλά, πες ότι δεν “μπορώ να ψηφίσω τον Δημοσθένη γιατί κάνουμε παρέα και είμαι πιο πολύ δεμένος μαζί του και γι’ αυτό σε ψηφίζω Μαρία”». Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο.

MasterChef Highlights: Με ποιον έγινε έξαλλος ο Κουτσόπουλος;

Το τεστ δημιουργικότητας, έκρυβε πολλές εντάσεις μιας και αρκετοί ήταν οι παίκτες που δεν κατάφεραν να έχουν το αποτέλεσμα που θα ήθελαν.

Ένας από αυτούς τους παίκτες ήταν και ο Ηλίας, ο οποίος εξήγησε στους κριτές πως μπορεί το πιάτο του να είναι απλό, ωστόσο τα 45 λεπτά δεν ήταν αρκετά για να κάνει κάτι πιο δημιουργικό, σχόλιο που έκανε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εκραγεί.

«Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Να σου δώσουμε τα χαρτιά και να μας πεις πόση ώρα θα μαγειρεύεις; ους χρόνους, τις δοκιμασίες και τα ζητούμενα – θα το πω μια τελευταία φορά – είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε. Να τα βάζουμε κάτω, να λέμε τι ζητάμε και όποιος μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, προς Θεού, εννοείται, αλλά να το κρατάει για τον εαυτό του» είπε εμφανώς νευριασμένος ο κριτής.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς. Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει… Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω».

Αυτός βγήκε νικητής στο τεστ δημιουργικότητας

Περίπλοκη δοκιμασία η χθεσινή μιας και πολλοί ήταν οι παίκτες που δεν κατάφεραν να βγάλουν το αποτέλεσμα που ήθελαν και έτσι κατέληξαν να έχουν μία από τις χειρότερες προσπάθειες.

Τα τρία καλύτερα πιάτα, άνηκαν στην Ντέμη, τον Σταύρο και τον Δημήτρη, ωστόσο αυτό που τελικά κέρδισε το τεστ ήταν ο Σταύρος, ο οποίος κέρδισε την ασυλία στην ομαδική δοκμασία και ένα ακόμα πλεονέκτημα που δεν του ανακοίνωσαν ακόμα οι κριτές.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στα άσχημα νέα της χθεσινής ημέρας, πολλά ήταν τα πιάτα που ήρθαν μπροστά στους κριτές ως οι πιο αδύναμες προσπάθειες. Ανάμεσα σε αυτά, το πιάτο του Ηρακλή, του Γιώργου, του Τζον, του Διονύση και του Ιωάννη.

Οι παίκτες που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι είναι ο Τζον, ο Ιωάννης και ο Ηρακλής, μιας και οι τρεις τους είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Ιωάννης δε θέλησε να πει αμέσως αν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, ενώ τα σχόλια γύρω από αυτό ήταν πολλά.

Μαρία και Διονύσης θέλησαν να τον πείσουν να την χρησιμοποιήσει, ωστόσο εκείνος επέμεινε πως θέλει να το σκεφτεί.

Θέση επί του θέματος πήρε φυσικά και η Κατερίνα η οποία είπε: «Το βράδυ θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν τον Ιωάννη στο δωμάτιο. Εγώ βρίσκομαι στο ρετιρέ και τα ακούω όλα, νομίζουν ότι δεν ακούω επειδή ψιθυρίζουν αλλά ο ήχος έρχεται πάνω. Θα του πουν να μην κάνει χρήση της κάρτας για να μην είναι υποψήφιος ο Γιώργος ή να κάνει χρήση και να σωθεί; Δε νομίζω να γίνει το δεύτερο....».

Ο νικητής του Myster Box

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε ένα διαφορετικό Mystery Box, το οποίο μπέρδεψε πολλούς παίκτες, κατάφερε ωστόσο να αναδείξει τον νικητή, ο οποίος βγήκε μπροστά στους κριτές με το πιο δημιουργικό και ευφάνταστο πιάτο.

Οι κριτές θέλησαν να μπερδέψουν τους παίκτες στο σημερινό επεισόδιο, και έτσι το Mystery Box, εξελίχθηκε σε σπαζοκεφαλιά.

Αυτός ωστόσο που κατάφερε να πάρει τη νίκη ήταν ο Κώστας, αφού μπροστά βγήκε εκείνος, η Κατερίνα, ο Σταυρής και ο Ηλίας.

Το καρφί και οι κόντρες του MasterChef

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα συνεχίστηκε στο MasterChef, με τον πρώτο να ρίχνει μπροστά στις κάμερες, ένα αδιανόητο "καρφί" για κάποιες δηλώσεις που έκανε η συμπαίκτριά του για τον τελικό.

Οι σχέσεις ανάμεσά τους είναι εξαιρετικά τεταμένες από την ομαδική δοκιμασία, στην οποία νίκησε η ομάδα της Κατερίνας, γεγονός που προκάλεσε πανικό ανάμεσα στους παίκτες.

Μάλιστα, η Κατερίνα αποφάσισε να μην ακολουθήσει στην έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη, και αντ΄αυτού έμεινε σπίτι μόνη της.

H σκέψη της Κατερίνας για τον τελικό, και το πώς εκείνη θα βρεθεί μόνη της στο τέλος, συνεχίστηκε και στο σημερινό επεισόδιο, όπου ξεκίνησε να μαγειρεύει πρώτη στο Mystery Box. Μάλιστα, σχολίασε πως κάνει πρόβα για τον τελικό για να μείνει μόνη της, ενώ δεν έλειψαν οι δηλώσει αλά Σπυριδούλα για την πρώτη Ελληνίδα masterchef.

Ο Γιώργος άκουσε τις σκέψεις της Κατερίνας και έτσι θέλησε να κάνει on camera ένα σχόλιο για τη συμπαίκτριά του, η οποία μάλιστα είπε: «Όσο περνάει ο καιρός βιδώνω και θέλω να κουνάω το μαντήλι σε έναν έναν».

Έτσι ο Γιώργος είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Τι να πω για την Κατερίνα; Εδώ ο κόσμος καίγεται και το αυτό χτενίζεται». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος αναφέρεται στην καλή του, με την οποία φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένος.

Συγκεκριμένα, μίλησε για ένα γράμμα που του έστειλε εκείνη με μερικές φωτογραφίες του, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του μέσα στην κουζίνα όπου τραγούδησε μέχρι και ολλανδικό τραγούδι προς τιμήν της καλής του. Δείτε ωστόσο και το spiler για τον τελικό του παιχνιδιού. Θα φτάσει αυτή η εξάδα μέχρι τέλους;