Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη είχε γιορτή - Οι τρυφερές φωτογραφίες τους

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη είχε γιορτή - Οι τρυφερές φωτογραφίες τους

Πολλές χαρές για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αφού η αγαπημένη τους κόρη είχε χθες την ονομαστική της εροτή, γεγονός που γιόρτασαν και οι δύο με πολύ τρυφερές φωτογραφίες της μικρής, προκειμένου να της ευχηθούν.

Οι δυο τους μπορεί εδώ και καιρό να είναι χωρισμένοι και να έχουν προχωρήσει τις ζωές τους με άλλους συντρόφους, ωστόσο αυτό που τους ενώνει είναι η κόρη τους, η οποία μάλιστα εχθές γιόρτασε το όνομά της, ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Γιάννη Τσιμιτσέλης, θέλησαν να ευχηθούν στην μικρή Ευαγγελία για το όνομά της, και έτσι το έκαναν μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, στέλνοντας μερικά υπέροχα μηνύματα.

Η Βάσω Λασκαράκη βέβαια φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά συχνά φωτογραφίες της κόρης της, κάτι που έκανε και πριν από λίγες μέρες όταν ανέβασε μία φωτογραφία της μέσα από την κουζίνα του σπιτιού.

Οι φωτογραφίες και τα μηνύματα στην κόρη τους

Πρώτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος είχε διπλή γιορτή στην οικογένειά του, αφού η κόρη του έχει το όνομα της μητέρας του. Έτσι μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε, βρήκε την αφορμή να ευχηθεί και στις δύο κυρίες της ζωής τους.

«Χρόνια σου πολλλλλα κορίτσι μου όμορφο γυναικάρα μου ζωή μουυυυυυ!!!!!!!επισης χρόνια πολλά Μάνα να σε χαιρόμαστε και να μείνεις σπίτι για να σε χαιρόμαστε περισσότερα χρόνια !!!!!! #nameday #evangelia #mother #daughter» έγραψε ο ηθοποιός κάτω από μία υπέροχη ανοιξιάτικη φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται αγκαλιά με την μοναχοκόρη του.

Με τη σειρά της η μητέρα, Βάσω Λασκαράκη, έστειλε το δικό της ιδιαίτερο μήνυμα, μέσα από μερικές απλές αλλά όλο νόημα λέξεις για την αγαπημένη της κόρη.

«Happy name day to you my love! Ευαγγελία #eva #25march #namedaygirl #mylife #daughtersday #myprincess» ήταν το μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.