Καφέ της Χαράς: Ο "φούρναρης" αποκαλύπτει για το μέλλον της σειράς

Τι είπε ο ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καφέ της Χαράς: Ο

Αποκαλύψεις έκανε ο "φούρναρης" από το "Καφέ της Χαράς' με τον ηθοποιό να μιλά τόσο για το μέλλον της σειράς του ANT1 όσο και για τους "Απαράδεκτους" στους οποίους επίσης είχε συμμετάσχει.

Ο λόγος για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη που έδωσε συνέντευξη στο TV Έθνος και μίλησε για όλα! Όπως είπε στον δρόμο του οι άνθρωποι ζητούν να τους τραγουδήσει, ενώ ακόμα μίλησε και για την επιστροφή της σειράς στην τηλεόραση.

Ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση όταν σας είπαν ότι επιστρέφει το «Καφέ της Χαράς»;

Στην αρχή ήμουν άπιστος Θωμάς – η αλήθεια είναι αυτή. Θυμάμαι µου είχε στείλει ένα μήνυμα ο Χάρης. Ωστόσο εγώ νόμιζα ότι είναι αστείο. Έπειτα από τόσα χρόνια να γίνει μια τόσο μεγάλη παραγωγή; Το θεωρούσα άπιαστο όνειρο. Πείστηκα όταν πήγα στην πρώτη µας συνάντηση και ξεκίνησα γυρίσματα" είπε ο ηθοποιός που ακόμα απαντώντας σε άλλη ερώτηση ανέφερε τα εξής:

"Είχε μεσολαβήσει πριν από το πρώτο γύρισμα η συνέντευξη Τύπου που δώσαμε, και εκεί έγινε η πρώτη συνάντηση µε όλη την παλιά παρέα των συναδέλφων. Με κάποιους, βέβαια, βρισκόμασταν κατά καιρούς, ωστόσο όταν βρεθήκαμε όλοι μαζί αισθάνθηκα σαν να επρόκειτο για μια οικογενειακή σύναξη".

Ένας πολύ δικός σας ρόλος, αυτός του Λευτέρη Πουλόπουλου, επανήλθε στη ζωή σας μέσα από το «Καφέ της Χαράς». Πώς νιώθετε;

Νιώθω πολύ όμορφα, είναι σαν να µην έχω σταματήσει ποτέ να τον κάνω αυτόν τον ρόλο. Είναι μέσα στη φύση µου πια. Δηλαδή είναι ένα κομμάτι του εαυτού µου. Τον έχω αγαπήσει αυτόν τον ρόλο γιατί µου έχει δώσει πολλή αγάπη και ο κόσμος από την ενσάρκωση αυτού του ρόλου. ∆εν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στο πρώτο γύρισμα που έγινε στον φούρνο εγώ και η Φωτεινή Ντεµίρη µε το που είδαμε τις σκηνές µας καταλάβαμε αμέσως -παρότι πέρασαν 15 χρόνια- πού πρέπει να σταθούμε για να ξεκινήσει το γύρισμα. Νιώσαμε κι οι δυο σαν να ήταν χθες

Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα και στα κοινά σημεία που έχει με τον ήρωα που υποδύεται ."Κι εγώ είμαι ευαίσθητος άνθρωπος και καλός οικογενειάρχης." είπε χαρακτηριστικά.

"Ναι, είναι από τους αγαπημένους µου ρόλους, γιατί µου έχει δώσει πολλή αγάπη και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία." πρόσθεσε ακόμα.

"Ο κόσμος περίμενε την επιστροφή της σειράς και µου έχει κάνει τρομερή εντύπωση αυτό. Το έβλεπα αυτό στην καθημερινότητά µου. Οπού και να πήγαινα, στη λαϊκή αγορά, στο σούπερ µάρκετ, στον χασάπη, µε πλησίαζε κόσμος και µου έλεγε ότι θέλει να ξαναγίνει το σίριαλ αυτό. Παράλληλα µου ζητούν να τους πω και κάνα τραγουδάκι µε αφορμή τον ρόλο που έχω στη σειρά, ενώ άλλοι µε ρωτούν πότε θα βγάλω δίσκο" είπε ακόμα αναφορικά με την αντίδραση του κόσμου, όταν τον βλέπει έξω.

Τι αποκάλυψε για το μέλλον του 'Καφέ της Χαράς" ο "φούρναρης";

"Όπως συμπεριφέρεται όλα αυτά τα χρόνια. Βλέπω στο σενάριο ότι θα έχει κάποιες ζηλοτυπίες στη συνέχεια µε τη γυναίκα του, αλλά νομίζω ότι θα συνεχίσουν σε αυτήν τη ρότα της αγαπημένης οικογένειας" είπε αναφορικά με το 'μέλλον" του χαρακτήρα που παίζει με τον ίδιο να προσθέτει ακόμα:

Δεν έχει αλλάξει και πολύ. Απλώς έχει μεγαλώσει.

'Εσείς έχετε αλλάξει;' τον ρώτησαν ακόμα με τον ηθοποιό να απαντά:

Εγώ φυσικά και έχω αλλάξει. Σε αυτά τα 15 χρόνια που έχουν περάσει από το πρώτο «Καφέ της Χαράς», έχω γίνει πιο ήρεμος, πιο συγκαταβατικός, πιο αμυντικός μερικές φορές – και άλλες φορές πολύ πιο ανθρώπινος.

"Το μεγάλο µας όπλο είναι το κείμενο, που ήταν και συνεχίζει να είναι υπέροχο. Πάνω σε αυτό στηριζόμαστε και ψάχνουμε τη μανιέρα του ρόλου μας" είπε ακόμα, ενώ αποκάλυψε και αν θα δούμε την σειρά και του χρόνου.

Ναι, μας έχουν πει ότι θα συνεχιστεί.

"Θυμάμαι την ανείπωτη χαρά για την υπέροχη αυτή σειρά, την αφέλεια που είχαμε και συνάμα την ικανοποίηση που νιώθαμε γι’ αυτό που κάναμε. Δεν μας ένοιαζαν ούτε τα λεφτά ούτε τα νούμερα τηλεθέασης. Ήταν η αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης και ήμασταν χαρούμενοι" είπε τέλος για τους "Απαράδεκτους". Και αφού αναφερθήκαμε στη σειρά του ANT1 δείτε πόσο χρονών έγινε ο Περίανδρος!