Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό είναι το αγαπημένο φαγητό του γιου της

Του το έφτιαξε την 25η Μαρτίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό είναι το αγαπημένο φαγητό του γιου της

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από stories που ανέβασε στο Instagram μας αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του γιου της, το οποίο του το έφτιαξε η ίδια την 25η Μαρτίου, καθώς ο μικρός είχε την γιορτή του!

Ειδικότερα ο Μιχαήλ (σ.σ ο μικρός γιος της Σίσσυς Χρηστίδου) είχε την γιορτή του καθώς το δεύτερό του όνομα είναι Άγγελος. Συνήθως την 25η Μαρτίου τρώμε μπακαλιάρο, ωστόσο ο μικρός ήθελε κάτι άλλο, σύμφωνα και με τα όσα είπε στο story της η όμορφη παρουσιάστρια.

Αυτές τις ημέρες όλοι είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Άλλωστε ήδη έχουμε και απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Έτσι πολλοί είναι οι διάσημοι που μένουν στο σπίτι αυτές τις ημέρες και με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας ενημερώνουν για τα όσα κάνουν.

Το ίδιο έκανε λοιπόν και η Σίσσυ Χρηστίδου που ανέβασε μερικά βίντεο ως stories στο Instagram λέγοντάς μας και τι είναι αυτό που έφτιαξε για την γιορτή του γιου της. Η ίδια μίλησε και για την 25η Μαρτίου λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δάκρυσε με τις σημαίες, σαν να ήταν και η ίδια κανονικά στην παρέλαση.

Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του γιου της - Αυτό μαγείρεψε η Σίσσυ Χρηστίδου

Ειδικότερα στο βίντεο ακούγεται ο μικρός Μιχαήλ να φωνάζει από μέσα "παστίτσιο' με τη όμορφη παρουσιάστρια να αποκαλύπτει ότι αυτό φάγανε την 25η Μαρτίου, παρόλο που η ίδια πρότεινε τον μπακαλιάρο!

Ωστόσο, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί δεν είναι το μόνο καλό που μαγείρεψε η Χρηστίδου αυτές τις ημέρες, που βρίσκεται στο σπίτι της. Να πούμε ότι το παστίτσιο είναι και το αγαπημένο φαγητό ενός διάσημου προσώπου, με την γυναίκα του να του το φτιάχνει πριν από λίγες ημέρες!

Σίσσυ Χρηστίδου φαγητό