Η Ιωάννα Τούνη βρήκε τον τρόπο να περνάει δημιουργικά το χρόνο της στην καραντίνα

Τα αποκάλυψε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ιωάννα Τούνη βρήκε τον τρόπο να περνάει δημιουργικά το χρόνο της στην καραντίνα

Η Ιωάννα Τούνη δεν αφήνει την καραντίνα να την επηρεάσει και έτσι για ακόμη μία φορά βρήκε τον πιο δημιουργικό τρόπο για να περάσει το χρόνο της, όσο καιρό μένει στο σπίτι προκειμένου να προστατευθεί η ίδια αλλά και οι γύρω της από τον κορωνοϊό.

Έτσι θέλοντας να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα, η ξανθιά καλλονή θέλησε να κάνει μία σειρά ερωτήσεων - απαντήσεων με τους followers της και να αποκαλύψει μερικά στοιχεία από τη ζωή της.

Μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει έχει να κάνει φυσικά με το θέμα των ημερών και το πώς περνάει ο χρόνος αυτές τις ώρες που βρίσκεται στο σπίτι μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, με τον οποίο είναι πολύ αγαπημένη και δείχνει να περνάει πολλές όμορφες στιγμές.

Έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς αντιμετωπίζει την καθημερινότητά της τώρα που είναι αναγκασμένη να δουλέψει από το σπίτι αλλά και το πώς επιλέγει να αξιοποιεί το χρόνο της με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε για τον σύντροφό της

«Α εγώ περνάω σούπερ! Δεν τον βλέπω καθόλου back in real life, γιατί δουλεύει πολύ και εγώ το ίδιο! Τώρα επιτέλους κοιμόμαστε και ξυπνάμε μαζί, βλέπουμε σειρές, τρώμε ό,τι με φωτίσει ο Θεός να φτιάξω, κάνουμε γυμναστική» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι ευκαιρία αυτές τις μέρες να τις περάσετε δημιουργικά με τους αγαπημένους σας και να αναπληρώσετε χαμένο χρόνο!» απάντησε χαρακτηριστικά, στην ερώτηση που της έκανε ένας follower της.

Ιωάννα Τούνη instagram