Απίστευτο! Τι κάνει η Πάολα πάντα λίγο πριν βγει στην σκηνή; Βίντεο Ντοκουμέντο

Δεν πάει το μυαλό σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο! Τι κάνει η Πάολα πάντα λίγο πριν βγει στην σκηνή; Βίντεο Ντοκουμέντο

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Πάολα πριν βγει στην σκηνή. Βίντεο ντοκουμέντο από καλοκαιρινή της εμφάνιση. Τι χαλαρώνει την τραγουδίστρια λίγο πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει στα live της;

Η Πάολα βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η ίδια μετράει αρκετές επιτυχίες και οι θαυμαστές την, την λατρεύουν για αυτό όπου εμφανίζεται γίνεται και χαμός από κόσμο, ενώ η διασκέδαση "χτυπάει" κόκκινο.

Σε μια καλοκαιρινή της εμφάνιση όμως είδαμε και τι της αρέσει να κάνει λίγο πριν βγει στην σκηνή. Η ίδια προφανώς θέλει να χαλαρώνει και να είναι έτοιμη να διασκεδάσει το κοινό της με τις επιτυχίες της. Τι είναι αυτό που κάνει;

H Πάολα λοιπόν λίγο πριν ξεκινήσει το τραγούδι, τραβάει μια τζούρα τσιγάρο και πίνει ένα σφηνάκι. Πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στην επιφάνεια μια φωτογραφία από τα παλιά. Συγκεκριμένα, πολύ πιο πριν από τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη, όπου ολοκληρώθηκαν με τον πιο απίστευτο τρόπο.

Δείτε το βίντεο:

Μαγικό κοινό ! Φεστιβάλ Πόζαρ ! #paola_on_tour

Posted by PAOLA on Monday, July 22, 2019

Ποια είναι η Πάολα

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή. Η Πάολα άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη. Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο».

Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη δημοφιλία γνώρισαν τα τραγούδια: Γίνε Μαζί Μου Ένα, Φταις, Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω, Ψεύτικα, Τι σε πιάνει. Στις 24 Απριλίου 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μετά Τα Μεσάνυχτα» o οποίος έγινε πλατινένιος μέσα σε τρεις μέρες.[4] Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο 'Η Μόνη Αλήθεια' που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: Κράτα Με, Τελειωμένες Καταστάσεις, Μηδέν. Ιδίως το "Κράτα Με" ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013[εκκρεμεί παραπομπή]. Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Έχω Μια Ζωή", προπομπό του επόμενου δίσκου της "Κρύβω Αλητεία", που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι τα εξής: Έχω Μια Ζωή, Αυτά Μου Είπε Ο Θεός, Πόσες Φορές, Κρύα Αγκαλιά.

Στις 8 Απριλίου 2003 γεννήθηκε η κόρη της, Παολίνα.