Η σοφίτα που έμενε στο Αμβούργο η Μελίνα Ασλανίδου - Θα πάθετε πλάκα με την φωτογραφία

Υπέροχη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η σοφίτα που έμενε στο Αμβούργο η Μελίνα Ασλανίδου - Θα πάθετε πλάκα με την φωτογραφία

Η σοφίτα που έμενε στο Αμβούργο η Μελίνα Ασλανίδου είναι άκρως εντυπωσιακή και εσείς θα πάθετε πλάκα με την φωτογραφία. Η τραγουδίστρια την μοιράστηκε μαζί μας και μείναμε με τον μεγάλο και εντυπωσιακό χώρο.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Η εντυπωσιακή σοφίτα που έμενε στο Αμβούργο η Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου όσο μένει μαζί σπίτι μοιράζεται μαζί μας διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά και διάφορες φωτογραφίες από το παρελθόν που βρίσκει στο σπίτι της ή στο κινητό της και της ανεβάζει.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε μαζί μας, μια φωτογραφία από ταξίδι της στο Αμβούργο που έμεινε σε μια καταπληκτική σοφίτα με μεγάλα παράθυρα και ένα πολύ εντυπωσιακό σαλόνι. Η ίδια νοστάλγησε τις εποχές πριν την καραντίνα και το μοιράστηκε μαζί μας.

«Αμβούργο.. Σ αυτή την σοφίτα... Σ αυτή την πόλη πέρασα πολύ όμορφα... Εύχομαι να είναι όλοι καλά αυτή την στιγμή και εκεί... Πολύ καλημέρα μας...#ΕποχήΚαραντίνα #memories #now #anotherday #powerfull #menoumespiti #staysafe #staystrong #loveyourself #loveyourselfquotes #light #spirit #spirituality #lovemyjob #be» έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτηση της.

Δείτε την φωτογραφία:

Η τραγουδίστρια έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν πολλοί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, μοιράστηκε τα συναισθήματα της.