Ο Θοδωρής Φέρρης μιλάει για την κατάσταση της υγείας του

Όλα όσα είπε για το πώς βιώνει τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Θοδωρής Φέρρης μιλάει για την κατάσταση της υγείας του

Ο Θοδωρής Φέρρης μέσα από δηλώσεις που έκανε στο δελτίο ειδήσεων του Ant1, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο για το πώς βιώνει τον κορωνοϊό ως ασθενής αλλά και για να προειδοποιήσει.

Ήταν ένας από τους πρώτους celebrities που ανακοίνωσαν το γεγονός ότι έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Ο Θοδωρής Φέρρης μέσα από το προφίλ του στο Instagram ανακοίνωσε πως έχει κορωνοϊό και χθες βράδυ μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Ant1, εξηγώντας πώς ακριβώς είναι να ζεις την 14ημερη καραντίνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για την κατάσταση της υγείας του

«Είμαι αισίως στη 12η μέρα σήμερα, 12η μέρα καραντίνας από την ημέρα που διαγνώστηκα και είναι η πρώτη μέρα που κοιτάζω και σκέφτομαι πιο θετικά. Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα καθόλου. Πρώτα ο Θεός, θέλω να πιστεύω, είμαι προς το τέλος. Αυτό θέλω να πιστεύω. Ήταν μια ήπια κατάσταση γενικά. Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν μια ήπια μορφή. Νιώθω τυχερός για αυτό».

«Οι γιατροί μού έχουν πει πως στις 14 μέρες αυστηρής καραντίνας θα πρέπει να ξαναπάω να με δουν, να κάνω ξανά το τεστ και ευελπιστώ να βγει αρνητικό για να μου φύγει και εμένα το άγχος. Ήταν μια ήπια κατάσταση γενικά. Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν μια ήπια μορφή. Νιώθω τυχερός για αυτό. Όπως καταλαβαίνετε, ζω με ένα άγχος κάθε μέρα μήπως παρουσιάσω κάτι άλλο. Μήπως τελείωσε, μήπως δεν τελείωσε» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Λίγο πριν κλείσει τη σύνδεσή του είπε: «Προσέχουμε σαν τα μάτια μας τις ευπαθείς ομάδες, όπως και εγώ προσέχω πάρα πολύ τη μητέρα μου».