Τα σχέδια της Ελένης Μενεγάκη για αυτό το Σαββατοκύριακο!

Δεν σας πάει το μυαλό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα σχέδια της Ελένης Μενεγάκη για αυτό το Σαββατοκύριακο!

Η Ελένη Μενεγάκη παρά τον κορωνοϊό που σαρώνει τον πλανήτη συνεχίζει την καθημερινότητά της πάντα προσαρμοσμένη στα τωρινά δεδομένα και στα μέτρα της κυβέρνησης και... έχει σχέδια γι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Ελένη Μενεγάκη, να υπενθυμίσουμε πως σταμάτησε την εκπομπή της στον ALPHA, Ελένη, την Δευτέρα καθώς έπρεπε να λάβει τόσο εκείνη όσο και οι συνάδελφοι της τα σωστά και απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό. Κι από τότε βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι της με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τις προηγούμενες ημέρες στον αέρα της εκπομπής της το πόσο ανησυχεί γι αυτό τον ιό και πλέον κάνει πολύ λίγες και αναγκαίες μετακινήσεις. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ο φακός του Youweekly.gr την πέτυχε να ψωνίζει σε φαρμακείο - δείτε εδώ τι πήρε!

Τι θα κάνει, όμως, η Ελένη Μενεγάκη αυτό το Σαββατοκύριακο που θα βρίσκεται σπίτι με την οικογένειά της;

Η Ελένη είναι μια μοντέρνα μαμά , που συζητάει όλα τα θέματα με τα παιδιά της, όμως με την Λάουρα και την Βαλέρια αλλά και τη Μαρίνα επιπλέον κάνουν και κοριτσίστικα μποτέ. Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα η παρουσιάστρια έκανε μια γκάφα και αποκάλυψε πως θα την διορθώσει το Σαββατοκύριακο με τις κόρες τις...

"Θα σας αποκαλύψω... Κάθισα προχθές να ξεβάψω τα νύχια μου, αφού έχουν κλείσει τα κομμωτήρια και τα κέντρα ομορφιάς και περιποίησης, έλα όμως που ξεχάστηκα και ξέβαψα τα άκρα μου από την μια πλευρά και από την άλλη όχι. Από την μία πλευρά μπορώ από την άλλη δεν μπορώ. Σήμερα αποφάσισα να βάλω πέδιλα, με βλέπουν όλοι και μου λένε ρε συ Ελένη το ένα πόδι σου έχει κόκκινο και το άλλο δερματί! Ξέχασα να ξεβάψω την μια πλευρά γιατί μπήκαν τα παιδιά στο δωμάτιο μου, με διέκοψαν κι έτρεχα να πλύνω τα χέρια μου. Δεν πειράζει, έχω ένα Σαββατοκύριακο μπροστά μου να τα ξεβάψω και να παίξω με τα κορίτσια μου." είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.