Αυτό φοράει πλέον πάντα η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν βγαίνει έξω

Και σικάτη και προστατεύεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό φοράει πλέον πάντα η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν βγαίνει έξω

Αυτό φοράει πλέον πάντα η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν βγαίνει έξω και έτσι πηγαίνει στη δουλειά της και προστατεύεται, αλλά και παραμένει σικάτη χωρίς να χάνει το κομψό της στυλ ούτε αυτή την περίοδο.

Μπορεί τα πρωινά να βρίσκεται στο κανάλι, βασική προτεραιότητα όμως είναι πάντα τα παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Ιωάννης – Εφραίμ. Για αυτό μετά την δουλειά επιστρέψει πάντα στο σπίτι της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της αλλά και την οικογένειά της, έχει αποφασίσει να μείνει στο σπίτι της και να περάσει όλο τον ελεύθερο χρόνο μαζί με τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια του Happy Day και ο σύζυγος της Θέμης Σοφός έχουν μια μεγάλη οικογένεια και είναι πολύ ευτυχισμένοι και αυτή την περίοδο περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τα παιδιά τους μιας και μένουνε σπίτι.

Τι φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να βγει έξω

Η παρουσιάστρια βγαίνει το πρωί για να πάει στο κανάλι, αφού η εκπομπή της είναι από τις λίγες που δεν έχουν σταματήσει και συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά.

Η παρουσιάστρια όμως προσπαθεί να προσέχει γιατί αμέσως μετά γυρίζει στο σπίτι και βρίσκεται με τα τρία της παιδιά, που είναι πιο ευάλωτα στον ιό. Γι αυτό τον λόγο μας έδειξε πως πηγαίνει στη δουλειά για να προστατευτεί.

Η ίδια φόρεσε ένα ζευγάρι ροζ γάντια και έγραψε «οδηγώντας ασφαλής και στυλάτη» δείχνοντας πως παίρνει τα μέτρα της και εκτός σπιτιού.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ωστόσο εκτός από το πως κυκλοφορεί έξω για να προστατευτεί, δείτε και τι κάνει η γνωστή παρουσιάστρια όταν είναι στο σπίτι με τα παιδιά της αυτές τις ημέρες. Δείτε εδώ τι κάνει