Πήγε και το σούπερ μάρκετ της η Άνγκελα Μέρκελ - Δείτε τι αγόρασε

Την "έπιασε" ο φακός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πήγε και το σούπερ μάρκετ της η Άνγκελα Μέρκελ - Δείτε τι αγόρασε

Η Άνγκελα Μέρκελ πέρα από Καγκελάριος της Γερμανίας είναι και ένας απλώς άνθρωπος με την ίδια να πηγαίνει, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, να κάνει τα ψώνια της σε σούπερ μάρκετ. Τι είναι αυτό που αγόρασε ωστόσο;

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε την Άνγκελα Μέρκελ σε σούπερ μάρκετ της Γερμανίας με την γερμανική BILD να μεταδίδει ότι η σιδηρά κυρία της Γερμανίας πέρασε πρώτα από τα λαχανικά, ενώ πήρε ακόμα κάποια είδη πρώτης ανάγκης όπως χαρτί και σαπούνι.

Δείτε και την εικόνα που πρόβαλε η εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση"

Μπορεί να έχουμε πανδημία, ωστόσο αυτό δεν την σταμάτησε από το να κάνει τα ψώνια της με το γερμανικό μέσω να αναφέρει ακόμα ότι πλήρωσε με κάρτα και ότι εκτός των άλλων αγόρασε και μερικά μπουκάλια κρασί! Και αφού το έφερε η κουβέντα στα σούπερ μάρκετ δείτε και τι αλλαγές έχουμε από σήμερα στην Ελλάδα.

Δείτε και την φωτογραφία

Άνγκελα Μέρκελ στο σούπερ μάρκετ

Η Άνγκελα Μέρκελ είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα - Μπήκε σε καραντίνα η Καγκελάριος

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστή η είδηση ότι η Μέρκελ μπήκε σε καραντίνα καθώς φέρεται να ήρθε σε επαφή με κρούσμα του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφέρει τότε οι πληροφορίες, ήρθε σε επαφή με έναν γιατρό ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η ίδια έχει κάνει το τεστ και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Νωρίτερα, η κυρία Μέρκελ είχε ανακοινώσει νέα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και των επαφών των πολιτών, τονίζοντας ότι ο κορωνοϊός εξαπλώνεται με «ανησυχητική ταχύτητα».

«Πρέπει να περιορίσουμε την δημόσια ζωή στο ελάχιστο ανεκτό σημείο. Έτσι σώζουμε ζωές», τόνισε η καγκελάριος Μέρκελ, η οποία είχε προηγουμένως ολοκληρώσει τηλεδιάσκεψη με τους πρωθυπουργούς των 16 ομόσπονδων κρατιδίων της Γερμανίας.