Challenge accepted! Η Καλομοίρα παιδάκι ποζάρει μπροστά στη Βουλή

Είναι μια γλύκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Challenge accepted! Η Καλομοίρα παιδάκι ποζάρει μπροστά στη Βουλή

Με μια γλυκιά φωτογραφία η Καλομοίρα έκανε και αυτή accept στο baby challenge και μας έδειξε την ίδια σαν παιδάκι να ποζάρει μπροστά από την ελληνική Βουλή. Δείτε την γλυκιά φωτογραφία.

Η πανδημία έχει φέρει ένα ακόμα challenge στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Αυτή τη φορά διάσημοι λένε ναι στο babychallenge και μας δείχνουν φωτογραφίες τους από όταν ήταν ακόμα παιδάκια.

Έτσι λοιπόν έκανε και η Καλομοίρα η οποία θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της ίδιας που ποζάρει μαζί με την μεγάλη της αδελφή μπροστά στο μνημείο του "Άγνωστου Στρατιώτη" το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων.

Η φωτογραφία είναι πολύ γλυκιά με τις δυο τους να είναι αγκαλιασμένες και να γελάνε στο φακό, ενώ να πούμε ότι η ανάρτηση της Καλομοίρας έγινε και με αφορμή την 25η Μαρτίου.

"Χρόνια πολλά Ελλάδα μας! Είμαστε μαζί σου" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας του ανέβασε, η Καλομοίρα η οποία πρόσφατα μίλησε και για το πως είναι η κατάσταση με τον ιό στην Αμερική.

Και η Ελένη Φουρέιρα πέρα από την Καλομοίρα έκανε challenge accepted και μας έδειξε πως ήταν παιδί

Η Καλομοίρα δεν είναι η μόνη που μοιράστηκε φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια! Το ίδιο έκαναν και πολλοί άλλοι ανάμεσά τους και η Ελένη Φουρέιρα που επίσης ανέβασε φωτογραφία με την ίδια να είναι ακόμα παιδάκι.

Η ίδια αποδέχτηκε την πρόκληση από τους φίλους της και με την σειρά της, προκάλεσε τους άλλους της φίλους, ώστε να βγουν και εκείνοι και να φανερώσουν τους εαυτούς τους όπως ήταν μωράκια.

Αυτή είναι και η φωτογραφία που ανέβασε

Ελένη Φουρέιρα μικρή