Η Κατερίνα Δαλάκα χτίζει κορμί στην καραντίνα

Αυτό είναι το πρόγραμμά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Δαλάκα χτίζει κορμί στην καραντίνα

Η Κατερίνα Δαλάκα δε θα άφηνε με τίποτα την καραντίνα να την κρατήσει πίσω στο πρόγραμμά της και έτσι φροντίζει να χτίζει το κορμί της και όσο καιρό βρίσκεται σε καραντίνα μέσα στο σπίτι, κάνοντας όλες τις ασκήσεις που πρέπει.

Η αθλήτρια προσπαθεί να παραμείνει σε φόρμα ακόμα και τώρα που είναι κλειστά τα γήπεδα και όλα τα γυμναστήρια και έτσι επιλέγει να κάνει σκληρή γυμναστική στο σπίτι.

Πέρα από λάτρης της γυμναστικής ωστόσο, η Κατερίνα Δαλάκα λατρεύει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι δεν παρέλειψε να ανεβάσει μερικά στιγμιότυπα από τη χθεσινή της γυμναστική στο σπίτι. Και η Κατερίνα Δαλάκα όπως και πολλοί celebrities προσπαθούν να μείνουν σε φόρμα όσο καρό βρίσκονται σπίτι και γι΄αυτό το λόγο κάνουν κανονικά το πρόγραμμά του με ό, τι διαθέτουν.

Κατερίνα Δαλάκα γυμναστική

Μάλιστα, η νικήτρια του Survivor 3, γυμνάστηκε μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Φιντιρίκο, με τον οποίο φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Τι είχε δηλώσει η Κατερίνα Δαλάκα για τον αγαπημένο της

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα του. Τον αγαπώ πολύ και γιατί να κρυφτείς όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου; Είμαστε έξι μήνες μαζί. Είχαμε σχέση και πριν πέντε χρόνια. Πάλι έξι μήνες ήμασταν μα ελπίζω να μην χωρίσουμε τώρα.

Οι σχέσεις θέλουν χρόνο, δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα για γάμο. Αλλάζουν τα πράγματα σε μια ημέρα. Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο με κοινά πράγματα, δεν λέω να είναι όλα κοινά, είναι σημαντικός παράγοντας να σε στηρίζει σε αυτό που κάνεις. Εγώ νιώθω πολλή στήριξη».

Βέβαια πέρα από την προπόνηση που κάνει στο σπίτι η Κατερίνα Δαλάκα, μας έχει δείξει και πώς λιώνει στο γήπεδο και εδώ σας έχουμε όλες τις φωτογραφίες.