Νία Βαρντάλος: Αποκάλυψε πως δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της - Τι συνέβη

Η συγκινητική συνέντευξη της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νία Βαρντάλος: Αποκάλυψε πως δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της - Τι συνέβη

Η Νία Βαρντάλος, αποκάλυψε πως δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της. Τι συνέβη και η γνωστή ηθοποιός δεν μπορούσε να παρευρεθεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την οικογένεια της;

Η γνωστή ηθοποιός, την οποία λατρέψαμε μέσα από τη σειρά ταινιών, «Γάμος αλά ελληνικά», έχασε δυστυχώς τον πατέρα της και ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο πατέρας της έφυγε πριν λίγες ημέρες από την ζωή σε ηλικία 88 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την ηθοποιό. Δείτε και ποιο γνωστός σεφ πέθανε από τον ιό

Τι αποκάλυψε η Νία Βάρνταλος για την κηδεία του πατέρα της

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία λόγω του, κορωνοϊού.

«Του κράτησαν το τηλέφωνο και τον ευχαρίστησα για μία υπέροχη ζωή. Του είπα ότι ήταν ένας τζέντλεμαν και ένας υπέροχος μπαμπάς. Η μαμά μου του κρατούσε το χέρι και του είπε: Τώρα μπορείς να φύγεις».

«Τα Χριστούγεννα ήταν όλη η οικογένεια εκεί. Καθόταν στον καναπέ ευτυχισμένος. Το είχα νιώσει ότι ίσως ήταν η τελευταία φορά. Υπήρξε μια στιγμή όταν χαιρετιόμασταν για να φύγω, όταν λέγαμε αντίο… Νομίζω ότι με κοίταζε και μου έλεγε: αυτό στ’ αλήθεια είναι το αντίο», εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός είπε πως αν ο μπαμπάς της είχε πεθάνει νωρίτερα, τότε θα είχε γίνει χαμός στην κηδεία και θα είχαν ταξιδέψει συγγενείς από την Ελλάδα και την Αυστραλία και θα έμπαιναν σε κίνδυνο λόγω του κορωνοϊού.

Η Νία Βαρντάλος, με ανάρτησή της κάλεσε τους followers της να κάνουν δωρεές ώστε να αγοραστούν μάσκες, ειδικές στολές, γάντια, τρόφιμα και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο τέτοιες ημέρες.

Δείτε την ανάρτηση της: