Τελικά έχει κορωνοϊό η Heidi Klum; - Πάντως έχει σίγουρα κάτι στο φαγητό της!

Δεν θα πιστεύετε τι βρήκε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τελικά έχει κορωνοϊό η Heidi Klum; - Πάντως έχει σίγουρα κάτι στο φαγητό της!

Η Heidi Klum μας έδειξε με μια ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ποια ήταν τα αποτελέσματα του τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό, ενώ στην ίδια ανάρτηση είδαμε και κάτι εντελώς απρόσμενο που βρήκε μέσα στη σαλάτα της!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το διάσημο μοντέλο είχε πει πριν από μερικές ημέρες - επίσης με ανάρτηση που είχε κάνει - ότι είναι άρρωστη, τόσο αυτή όσο και ο σύντροφός της. Έτσι όλοι αναμέναμε τα αποτελέσματα για τον κορωνοϊό καθώς η ίδια έκανε εξετάσεις για να δει αν είναι θετική.

"Όπως πολλοί από εσάς νιώθω άρρωστη εδώ και μια εβδομάδα και δυστυχώς και ο σύζυγός μου που γύρισε από το τουρ του εδω και δυο μέρες νιώθει και εκείνος άρρωστος. Για αυτό το λόγο μένουμε χωριστά, περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό τα οποία καταφέραμε να κάνουμε σήμερα. Μένουμε καραντίνα έτσι ώστε να είναι όλοι γύρω μας ασφαλείς" είχε γράψει τότε στο Instagram με την ίδια να είναι εδώ και ημέρες σε καραντίνα.

Έχει όμως κορωνοϊό η Heidi Klum που βρήκε κάτι εντελώς αναπάντεχο μέσα στο φαγητό της;

Το διάσημο μοντέλο λοιπόν έκανε μια νέα ανάρτηση στην οποία μας αποκάλυψε αν είναι θετική ή όχι ενώ μας έδειξε και τι ήταν αυτό το αναπάντεχο που βρήκε μέσα στο φαγητό της! Και αφού αναφερθήκαμε στον ιό δείτε και τα όσα είπε για την υγεία του ο Θοδωρής Φέρρης.

Ειδικότερα σε ανάρτηση που έκανε έγραψε στα hashtaghs covid_19negative μαρτυρώντας ότι δεν έχει τελικά τον ιό. Ωστόσο σε ποστ της μας έδειξε τι ήταν αυτό που βρήκε μέσα στην σαλάτα που έτρωγε. Μπορείτε να φανταστείτε;

Σας το λέμε εμείς και θα το δείτε και στο παρακάτω βίντεο... ήταν ένα σαλιγκάρι!