Ο Δημοσθένης αποκάλυψε τα πάντα για το MasterChef

Τι είπε για τα κλάματα του Σταυρή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Δημοσθένης αποκάλυψε τα πάντα για το MasterChef

Ο Δημοσθένης Μασσαλάς βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και θέλησε να αποκαλύψει τα πάντα για το τι συνέβη όσο καιρό βρέθηκε μέσα στο σπίτι του MasterChef, ενώ στάθηκε και στην αντιμετώπιση των συμπαικτών του.

Πρόκειται για τον τελευταίο παίκτη που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μετά από μία δυνατή μάχη με τον Ηρακλή και τον Σταύρο. Ο Δημοσθένης έκανε το πιο αδύναμο πιάτο και αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Σήμερα το πρωί έκανε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Στην φωλιά των Κουκου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όσα έγιναν αμέσως μετά την αποχώρησή του στο σπίτι με το ξέσπασμα του Σταυρή ο οποίος φάνηκε να στεναχωριέται ιδιαίτερα με την αποχώρησή του.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του με το γεγονός ότι παρέμεινε στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, είπε για το παιχνίδι

«Όλο αυτό το ταξίδι του MasterChef ήταν μοναδικό. Υπάρχει πίεση στο παιχνίδι με τον χρόνο. Αυτό που είδα από τα παιδιά που δεν γύρισα στο σπίτι, ήταν πραγματικά υπέροχο. Μακάρι να μπορούσα να το ξαναζήσω. Όλο αυτό που είδα μετά την αποχώρησή μου ήταν πάρα πολύ όμορφο.

Ο Σταυρής είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και δεν δείχνει τα συναισθήματά του και κυρίως όταν λυπάται και όταν στεναχωριέται. Αλλά αυτό που είδα ήταν συγκλονιστικό» είπε χαρακτηριστικά για τους συμπαίκτες του ο Δημοσθένης, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι και στη σύζυγό του.