Έχετε δει τον Φώτη Σεργουλόπουλο παιδί; - Είναι σκέτη γλύκα

Ανέβασε φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχετε δει τον Φώτη Σεργουλόπουλο παιδί; - Είναι σκέτη γλύκα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία με αφορμή την 25η Μαρτίου και μας έδειξε πως ήταν παιδάκι! Εσείς έχετε δει πόσο γλύκα ήταν;

Ειδικότερα ο Σεργουλόπουλος έκανε την σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον παρουσιαστή να κάνει παράλληλα και χιούμορ για τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα που ανέβασε, ο ίδιος στο Instagram, είναι ακόμα πιτσιρίκι και ποζάρει στον φακό μαζί με τον αδελφό του Αλέξανδρο. Λογικά στην φωτογραφία, αν κρίνουμε και από το σχόλιο που έκανε ο γνωστός παρουσιαστής, μάλλον οι δυο τους έχουν βάλει τα καλά τους καθώς μπορεί να ήταν τραβηγμένη επίσης την ημέρα της εθνικής επετείου.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος που ήταν σκέτη γλύκα όταν ήταν παιδάκι

Επίσης να πούμε ότι τελευταία έχουμε ένα ακόμα challenge στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το οποίο ονομάζεται baby challenge. Σε αυτό πολλοί διάσημοι μας δείχνουν πως ήταν όταν ήταν μωρά και ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν την πρόκληση ήταν και η Ελένη Φουρέιρα. Μπορείτε να δείτε εδώ την εικόνα που ανέβασε.

Για να γυρίσουμε όμως στην φωτογραφία που ανέβασε ο Σεργουλόπουλος και οι δυο τους (σ.σ. με τον αδελφό του) είναι ντυμένοι με καζάκες και κοντό παντελονάκι ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στα social media έγραψε χαρακτηριστικά:

"#1821 χρόνια πολλά. Η φωτογραφία δεν είναι από τότε. With my bro".

Ορίστε και το ποστ που έκανε

Και αφού σας δείχνουμε φωτογραφίες διάσημων όταν ήταν μικροί δείτε και την ανάρτηση που έκανε η Καλομοίρα, επίσης με αφορμή την 25η Μαρτίου. Είναι μαζί με την μεγάλη της αδελφή και ποζάρουν μπροστά από το μνημείο του 'Αγνώστου Στρατιώτη".