Βγήκε στον ALPHA ξαφνικά η Ελένη Μενεγάκη - Τι ανακοίνωσε;

Δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκε στον ALPHA ξαφνικά η Ελένη Μενεγάκη - Τι ανακοίνωσε;

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βγήκε σήμερα το μεσημέρι ξαφνικά στον τηλεοπτικό αέρα του ALPHA, ενώ κανείς δεν το περίμενε, με την παρουσιάστρια με τη σειρά της να ανακοινώνει τι ακριβώς συνέβη και για ποιο λόγο δεν είδαμε την εκπομπή αυτές τις μέρες.

Τη Δευτέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν προβλήθηκε μετά από ξαφνική ανακοίνωση του ALPHA, και μάλιστα δεν είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας την εκπομπή ούτε και τις επόμενες μέρες.

Σήμερα χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ανακοίνωση από τη μεριά του καναλιού, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε κανονικά στην ώρα της και ξεκίνησε την εκπομπή της.

Πριν από όλα ωστόσο, θέλησε με απόλυτη ειλικρίνεια να εξηγήσει στους τηλεθεατές της τι ακριβώς συνέβη και για ποιο λόγο δεν την είδαμε να εμφανίζεται την τελευταία εβδομάδα.

Τι ανακοίνωσε η παρουσιάστρια για την απουσία της εκπομπής της

«Ναι, είμαστε εδώ στη θέση μας, όλοι μαζί. Σας ανησυχήσαμε λίγο τη Δευτέρα – Τρίτη και έχετε δίκιο. Κι εμείς ανησυχήσαμε, δεν θα σας πούμε ψέματα. Όλοι τα ίδια πράγματα αισθανόμαστε. Όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας, είτε στην οικογένειά μας είτε στον επαγγελματικό μας περίγυρο αισθάνεται ότι είναι άρρωστος, όλοι πια… Εδώ φταρνίζεσαι και λες “Με κοιτούν όλοι περίεργα επειδή φταρνίστηκα”;

Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Έγιναν. Συνεχίζουμε, λοιπόν, κανονικά και πάντα, όσο γίνεται, με χαμόγελο. Το χαμόγελο το δικαιούστε όλοι και το δικαιούμαστε όλοι. Όπως και να είναι η καθημερινότητά μας» είπε χαρακτηριστικά λίγο αφού ξεκίνησε η εκπομπή.

Θυμίζουμε ωστόσο πως τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και οι συνεργάτες της, βρέθηκαν στο πλατό του ALPHA, το μεσημέρι της Δευτέρας, η εκπομπή ωστόσο δεν ξεκίνησε ποτέ.