"Τρομάζει" το πόσο μοιάζει στη μητέρα του ο Σπύρος Μπιμπίλας

Σαν δυο σταγόνες νερό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η μητέρα του Σπύρου Μπιμπίλα δεν είναι πια στην ζωή, ωστόσο χθες είχε την γιορτή της και ο ηθοποιός θέλησε μέσα από μια ανάρτηση να πει μερικά όμορφα πράγματα για εκείνη. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες της και "τρομάξαμε" με το πόσο μοιάζουν οι δυο τους.

Μιλάμε για εκπληκτική ομοιότητα. Ειδικά τα μάτια τους είναι ίδια, ενώ συγκίνηση φέρνουν και τα όσα έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την γιορτή της μητέρας του, η οποία ήταν σαν χθες θέλησε να θυμηθεί μερικά όμορφα πράγματα από εκείνη και ανέβασε παράλληλα και τις φωτογραφίες που μας άφησαν με τον στόμα ανοιχτό.

Η τρομακτική ομοιότητα του Σπύρου Μπιμπίλα με την μητέρα του

Όπως θα δείτε και παρακάτω ανέβασε αρχικά μια εικόνα που είναι ο ίδιος μαζί της στον καναπέ και την κρατά αγκαλιά ενώ πόσταρε και μερικές φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε μόνο την μαμά του, που δυστυχώς δεν είναι πια στην ζωή (σ.σ για να τις δείτε πατήστε το βελάκι).

"Σαν σημερα ειχε τα γενέθλιά της η αγαπημένη μου μητέρα...Μας μεγαλωσε 3 παιδια με αυταπάρνηση όντας πολυ νεα χήρα...Σαν σημερα ως πριν 10 χρονια πρίν ,που ζουσε ,τα γιορταζαμε όλοι μαζι.....Αν υπαρχει κάπου θα λυπάται που σήμερα ειμαστε αναγκαστικά όλοι χώρια...αλλα την θυμόμαστε με αγάπη" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram ο ηθοποιός. Και αφού μιλάμε για γονείς και παιδιά δείτε ωστόσο και το πόσο μοιάζει ο Άγγελος Λάτσιος στον πατέρα του. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει μεγαλώσει και είναι ίδιος με τον μπαμπά του!

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας