Κορωνοϊός: Ο 14χρονος γιος του Πίτερ Αντρέ έχει τα συμπτώματα

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Ο 14χρονος γιος του Πίτερ Αντρέ έχει τα συμπτώματα

Ο 14χρονος γιος του Πίτερ Αντρέ έχει τα συμπτώματα ανακοίνωσε πως έχει τα συμπτώματα του Κορωνοϊού. Ο Ο Τζούνιορ, γιος του ελληνοκύπριου βρετανού πρώην τραγουδιστή το αποκάλυψε με ένα βίντεο instastory.

O 14χρονος γιος του Πίτερ Αντρέ, Τζούνιορ, αποκάλυψε μέσω Ιnstagram ότι έχει συμπτώματα ιού λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του τραγουδιστή του στην εκπομπή Good Morning Britain, όπου εξέφρασε την ανησυχία του για την υγεία των παιδιών.

Ο Πίτερ Αντρέ, με ελληνοκυπριακή καταγωγή μεσουρανούσε στη δεκαετία του ’90 και ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Κέιτι Πράις γνωστή και ως Τζόρνταν, με την οποία απέκτησε και το πρώτο του παιδί.

Η 30χρονη γιατρός Έμιλι ΜακΝτόνα, είναι η δεύτερη σύζυγος του και μαζί έχουν τρία παιδιά. Την 12χρονη Πρίνσες, την 6χρονη Αμέλια και τον 3χρονο Τέο. Η σύζυγος του δίνει καθημερινή μάχη στο νοσοκομείο όπου εργάζεται και ο εκείνος έχει αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών τους και του μεγαλύτερου γιου του Τζούνιορ που μένει μαζί τους. Δείτε και τους σοκαριστικούς αριθμούς για την Ισπανία

Πίτερ Αντρέ

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα όπως ξέρουμε» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο 14χρονος Τζούνιορ. «Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι έχω συμπτώματα κορωνοϊού. Δεν λέω ότι είμαι θετικός στον ιό, αλλά έχω συμπτώματα. Μείνετε ασφαλείς γιατί όπως είπα, είναι δύσκολα τα πράγματα». είπε ο γιος του.

Ποιος είναι ο Πίτερ Αντρέ που ο γιος του έχει συμπτώματα

Ο Πίτερ Άντρε (Peter James Andrea, 27 Φεβρουαρίου 1973) είναι Άγγλος τραγουδιστής, ελληνοκυπριακής καταγωγής, ο οποίος μεγάλωσε στην Αυστραλία.

Γεννήθηκε στο Χάρροου του Λονδίνου στην Αγγλία. Μετά την αποτυχία της μουσικής του καριέρας, έλαβε μέρος στο δημοφιλές βρετανικό πρόγραμμα I'm a Celebrity, Get Me out of Here! (Είμαι Διασημότητα, Πάρε Με έξω από Εδώ) σε μια ζούγκλα της Αυστραλίας, όπου άρχισε μια ερωτική σχέση με την Αγγλίδα Κέιτυ Πράις (η οποία έχει το ψευδώνυμο Τζόρνταν).

Τον Ιούνιο του 2005, γεννήθηκε ο γιος τους, ο Πίτερ Άντρε Τζούνιορ (και Τζούνιορ τον φωνάζουν), και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, παντρεύτηκαν στο Κάστρο του Χάικλερ, Νιούμπουρυ, Μπέρκσαϊρ.