O Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει συνομιλία του με γιατρό για τον κορωνοϊό

"Εδώ έχουμε πόλεμο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει συνομιλία του με γιατρό για τον κορωνοϊό

O Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει συνομιλία του με γιατρό για τον κορωνοϊό και προειδοποιεί. Ο ηθοποιός συνομίλησε με φίλο του γιατρό στις Βρυξέλλες για τον ιό και την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες παγκοσμίως.

O Μέμος Μπεγνής θέλοντας να αφυπνίσει τις νεαρές ηλικίες και όχι μόνο για την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, δημοσίευσε μία συνομιλία που είχε στα social media με ένα φίλο του γιατρό που εργάζεται στις Βρυξέλλες, όπου του αναφέρει αναλυτικά τι συμβαίνει εκεί.

Στη συνομιλία ο γιατρός αποκαλύπτει στον ηθοποιό πως κινδυνεύουν από τον ιό και νέοι άνθρωποι χωρίς προβλήματα υγείας, λέγοντας χαρακτηριστικά, "Εδώ έχουμε πόλεμο".

Όλα όσα αποκάλυψε ο Μέμος Μπεγνής για τον κορωνοϊό μέσα από την συνομιλία του με γιατρό

«Σήμερα διασωλήνωσα δυο νέους ανθρώπους χωρίς προβλήματα υγείας» του έγραψε ο φίλος του. «Συνομιλία που είχα με τον @alexalexis, φίλο και γιατρό στις Βρυξέλλες. Σας παρακαλώ προσοχή. Μένουμε σπίτι» έγραψε ο Μέμος Μπεγνής κάτω από τη φωτογραφία με τη συνομιλία τους:

Μέμος Μπεγνής κορωνοϊός

Τα μέτρα που λαμβάνουν οι Βρυξέλλες για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα στις Βρυξέλλες για τον κορωνοϊό, με τις Αρχές να αποφασίζουν απαγόρευση κυκλοφορίας. Πιο συγκεκριμένα, μόνο για τρόφιμα, γιατρό και μετάβαση στη δουλειά, αν δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεργασίας, θα επιτρέπεται η κυκλοφορία στο Βέλγιο.

Όλες οι εκδηλώσεις, πολιτιστικές, αθλητικές και θεάματα όπως θεατρικές παραστάσεις και προβολές κινηματογράφου, ματαιώνονται. «Μείνετε σπίτι για εσάς και τους συνανθρώπους σας. Είναι πράξη αλληλεγγύης», είπε η Πρωθυπουργός. Δείτε εδώ και ποιοι δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ για τον ιό