Κορωνοϊός: Πέθανε ο ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ

Θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Πέθανε ο ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ

Θλίψη προκλήθηκε με την είδηση πως πέθανε ο ο ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ από κορωνοϊό. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών μετά από επιπλοκές της νόσου. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, που είχε δυστυχώς διαγνωστεί με την επικίνδυνη ασθένεια, βυθίζοντας σε πένθος τόσο δικά του άτομα, φίλους, συγγενείς, όσο και θαυμαστές.

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ που πέθανε από κορωνοϊό

Βετεράνος ηθοποιός χαρακτήρων ο Μαρκ Μπλουμ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες μεταξύ των οποίων και οι «Ψάχνοντας απεγνωσμένα τη Σούζαν» (1985)και «Crocodile Dundee» (1986), «Ραντεβού στα Τυφλά» (1987) κ.α.

Παράλληλα είχε συμμετάσχει σε πολυάριθμες τηλεοπτικές σειρές Sweet Surrender (1987), Capital News (1990), Mozart in th Jungle και Coin Heist (2017). Το 2018 συμμετείχε σε κάστινγκ της επιτυχημένης σειράς θρίλερ «You».

Έντονη ωστόσο υπήρξε η καλλιτεχνική δραστηριότητά του και στην θεατρική σκηνή παίζοντας σε πολλές παραστάσεις που ανέβηκαν στο Μπρόντγουεϊ αλλά και σε μικρότερα θέατρα.

Να αναφέρουμε ωστόσο πως σοκ προκάλεσε και η είδηση πως η αγαπημένη «Ρακέλ» του «La Casa De Papel» βρέθηκε και αυτή θετική στον ιό. Η ηθοποιός έκανε η ίδια την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Πέθανε και ο Τέρενς Μακνάλι από τον ιό

Θλίψη προκλήθηκε με την είδηση πως πέθανε ο συγγραφέας Τέρενς Μακνάλι από κορωνοϊό. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών την Τρίτη 24 Μαρτίου στη Σαρασότα της Φλόριντα. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ο Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας, πρόσφατα είχε αναρρώσει από μια εκτεταμένη θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα και έπασχε από χρόνια αναπνευστικά νοσήματα.

O ίδιος δυστυχώς είχε διαγνωστεί με την επικίνδυνη ασθένεια που του πήρε στο τέλος την ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη τόσο συγγενείς και φίλους, όσο και θαυμαστές του.