Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για πρώτη φορά για τον "εγκλεισμό" της - Τι αποκάλυψε

Είναι σπίτι από τις 13 του μήνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για πρώτη φορά για τον

Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για πρώτη φορά για τον "εγκλεισμό" της στο σπίτι και αποκαλύπτει πως το διαχειρίζεται, αλλά και πως περνάει την ημέρα της. Είναι σπίτι από τις 13 του μήνα, για το καλό όλων, αλλά και για το δικό της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου η Βάσω Λασκαράκη, αναφέρθηκε στον κορωνοϊό που επικρατεί σε όλες τις χώρες και στις αλλαγές που έχει φέρει στις καθημερινότητές μας.

Όλα όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη για τον "εγκλεισμό" της - Τι αποκάλυψε

Χαρακτηριστικά ανέφερε η ηθοποιός για την πανδημία, “Είμαι από τις 13 Μαρτίου μέσα στο σπίτι, το παιδί δεν πηγαίνει σχολείο, είμαστε όλοι μέσα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε όλα τα νέα δεδομένα. Αισιοδοξώ, κάνουμε υπομονή και ελπίζω να δείξουμε όλη την σοβαρότητα που αρμόζει. Έτυχε να ταξιδέψω στις 24 Φλεβάρη εκτός Ελλάδας και όταν γυρίσαμε αντιληφθήκαμε πως τα πράγματα ζόριζαν και στην Ευρώπη. Αργήσαμε να το αντιληφθούμε οι άνθρωποι που δουλεύαμε πολλές ώρες, αλλά όσοι ταξιδεύαμε το καταλάβαμε.”.

Όσον αφορά την κόρη της, η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε, “Η Εύα είναι 6.5 ετών και πηγαίνει πρώτη δημοτικού. Ήρθε έτοιμη με την πληροφορία από το σχολείο μια ημέρα οπότε έπρεπε να της το εξηγήσουμε τί είναι ο κορονοϊός και αν είναι επικίνδυνος. Έχει μια τύχη γιατί δεν μένω στο κέντρο της Αθήνας, έχουμε ένα χώρο να βγούμε και να πάρουμε τον αέρα μας. Είναι ένα πλεονέκτημα, σίγουρα είναι μόνη της, έχει εμάς μια παρέα και θα προσαρμοστεί”.

Η Βάσω Λασκαράκη βέβαια φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά συχνά φωτογραφίες της κόρης της, κάτι που έκανε και πριν από λίγες μέρες όταν ανέβασε μία φωτογραφία της μέσα από την κουζίνα του σπιτιού.