Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες μένουν σπίτι και προειδοποιούν

Όλα όσα ανέφεραν

Οι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες μένουν σπίτι και προειδοποιούν
News 26.03.2020 21:54
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Οι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες μένουν σπίτι και προειδοποιούν για την πανδημία που έχει πλήξει όλες τις περιοχές του πλανήτη. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφεραν στην κάμερα.

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μιλώντας μέσω skype, το βράδυ της Πέμπτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αποκάλυψαν πως περνάνε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Όλα όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Η Μαρία Κίτσου ανέφερε χαρακτηριστικά, “Βιώνω τον εγκλεισμό όπως τον βιώνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας, αν όχι όλοι γιατί είναι και μερικοί απείθαρχοι! Για αυτό και τα όσα πρόστιμα επιβλήθηκαν μέχρι τώρα” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου προσθέτοντας πως “προσπαθώ να είμαι δημιουργική, να το δω σαν ευκαιρία ενδοσκόπησης. Μας δίνεται δηλαδή η ευκαιρία να κάνουμε αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουμε. Να μείνουμε μόνοι με τον εαυτό μας. Προσπαθώ να μείνω μόνη με τον εαυτό μου, να αναθεωρήσω κάποια πράγματα και κάποιες αξίες σε σχέση με τους συνανθρώπους μας. Συνομιλώ με φίλους μέσω viber και messanger, κάνω μια αναδιάρθρωση του χώρου του σπιτιού μου και επίσης μ’ αρέσει από το πρωί να ετοιμάζομαι και να προσπαθώ να βρω τρόπους να διασκεδάσω τη μέρα μου”. Δεν θα πιστέψετε την εμφάνιση της "Λενιώς" από τις Άγριες Μέλισσες. Δείτε τι έκανε τις προάλλες στο σπίτι της.

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τόνισε, “Είναι ένα φαινόμενο παγκόσμιο που όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Βλέπουμε ότι η ενσυναίσθηση του κόσμου είναι στα ύψη αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε τι γίνεται στις γειτονικές χώρες και ότι δεν είναι κάτι αστείο. Να μείνουμε μερικές μέρες στο σπίτι δεν είναι τίποτα μπροστά στα οφέλη που θα έχουμε, οπότε θεωρώ ότι το χιούμορ μπορεί να μας σώσει και σκέφτομαι τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που μένουν χρόνια στο σπίτι. Εμείς δηλαδή δεν θα μπορέσουμε να μείνουν για κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι μας; Και αυτοί οι άνθρωποι τι να πούνε; Πρέπει να προστατέψουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση της Μαρίας Κίτσου για την υγεία της μητέρα της - «Έχει πρόβλημα με την...»!

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ spoiler! Η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε τα πάντα για την «Ελένη»!

Share