Αυτό το αντικείμενο έχει κρατήσει η Δούκισσα Νομικού από το bachelor party πριν το γάμο της

Το βρήκε και συγκινήθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό το αντικείμενο έχει κρατήσει η Δούκισσα Νομικού από το bachelor party πριν το γάμο της

Η Δούκισσα Νομικού χθες το πρωί ξύπνησε, αποκαλύπτοντας στις διαδικτυακές της φίλες το αντικείμενο που έχει κρατήσει, από πριν το γάμο της με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Με αυτό τον τρόπο μάλιστα, θέλησε να πει «καλημέρα».

Η παρουσιάστρια - μοντέλο παραμένει όπως όλοι μας σε αυτοπεριορισμό και συχνά την έχουμε δει να κάνει αναρτήσει από το σπίτι της, μοιράζοντας διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, όπου βρίσκεται σε καραντίνα με την οικογένεια της.

Να πούμε μάλιστα, πως πριν από λίγες ημέρες ο γιος της Δούκισσας Νομικού, Σάββας, είχε τα γενέθλια του και τα γιόρτασε με ένα μικρό πάρτι στο σπίτι, αφού δεν μπορούσαν να βγουν έξω. Η ίδια επίσης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές στιγμές τους.

«Γενέθλια σε καραντίνα. Χωρίς φίλους, χωρίς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, χωρίς πάρτι και μουσικές. Αλλά με αγάπη και ελπίδα για τις καλύτερες ήμερες που θα έρθουν! Χρόνια σου πολλά μωρό μου. Σε λατρεύουμε.
#BabyS #happybirthday #2yearsold #menoumespiti (Το κακό βέβαια είναι πως όταν δεν έχεις φίλους να μοιραστείς την τούρτα, την τρως όλη μόνος σου)», έγραψε στη λεζάντα αυτών των φωτογραφιών που δημοσίευσε και θα σας κάνουν να «λιώσετε».

Το αντικείμενο που έχει κρατήσει πριν από το γάμο της η Δούκισσα Νομικού

Χθες το πρωί, η Δούκισσα Νομικού καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία από το κρεβάτι της. Συγκεκριμένα, με αυτόν τον τρόπο θέλησε να μας δείξει ένα πολύ γλυκό αντικείμενο που έχει κρατήσει από πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Πρόκειται για μια κούπα που είχε φτιάξει με τις φίλες της όταν γιόρτασαν το bachelorette πάρτι της.

Δούκισσα Νομικού γάμος