Θύελλα αντιδράσεων με το "επίμαχο" μήνυμα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Καλύτερα να μην το ανέβαζαν ποτέ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύελλα αντιδράσεων με το

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλησαν να κάνουν μία καλή πράξη, στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα για τον κορωνοϊό, φαίνεται ωστόσο πως δεν τους βγήκε σε καλό μιας και το μήνυμα κατέληξε να χαρακτηρίζεται "επίμαχο" και να σηκώνει θύελλα αντιδράσεων.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει ανοιχτά την απογοήτευσή τους απέναντι στην απόφαση του ζευγαριού να αφήσει τα βασιλικά του αξιώματα και να αρχίσει μία νέα ζωή μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram, o Χάρι και η Μέγκαν θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, τις οδηγίες που δίνει ο ΠΟΥ για να προστατευθεί ο κόσμος από τον κορωνοϊό και να μην τον μεταδώσει περαιτέρω.

Ωστόσο φαίνεται πως οι followers τους δεν βρήκαν και τόσο καλή αυτή την ιδέα, αφού έσπευσαν να απαντήσουν πως δεν πρόκειται για κάτι που δεν γνωρίζουν και πως η στάση των δυο τους είναι απαράδεκτη.

Από τη μία κατηγορήθηκε ο Χάρι που άφησε την οικογένειά του σε μία δύσκολη στιγμή, ειδικά τώρα που έγινε γνωστό πως ο Κάρολος είναι θετικός στον κορωνοϊό, ενώ από την άλλη η Μέγκαν συνεχίζει να έχει τη "ρετσινιά" αυτής που χώρισε την οικογένεια και δημιούργησε έχθρες.

Το μήνυμα που έστειλε ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ

Η πρόθεση των ανθρώπων να φροντίσουν τους γύρω τους σε κάθε μεριά του πλανήτη, υπήρξε έμπνευση για εμάς. Περισσότερο απ' όλους, οι γενναίοι γιατροί και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να φροντίσουν τους ασθενείς και να παλέψουν με τον κορωνοϊό. Όπου και να βρίσκεστε στον κόσμο, σας είμαστε ευγνώμονες.

Για εμάς, ο καλύτερος τρόπος για να υποστηρίξουμε γιατρούς και νοσηλευτές είναι να σιγουρευτούμε πως δεν κάνουμε δυσκολότερη τη δουλειά τους με το να μεταδίδουμε παντού τον ιό. Όπου και να βρίσκεστε, ο ΠΟΥ έχει δώσει μερικές οδηγίες που μπορούν να βοηθήσουν. Μπορεί να τις έχετε ξαναδεί, αλλά όπως και να έχει είναι σημαντικές.