Εμμονή με αυτή τη γωνία του σπιτιού της Σίσσυς Χρηστίδου - Ο τοίχος έχει ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Θα ξετρελαθείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εμμονή με αυτή τη γωνία του σπιτιού της Σίσσυς Χρηστίδου - Ο τοίχος έχει ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Εμμονή πρόκειται να πάθεις με αυτή την γωνιά στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια μας έχει δείξει πολλές φορές το εσωτερικό του σπιτιού του μέσα από βίντεο, είτε από φωτογραφίες της, ωστόσο αυτή την μεριά πρώτη φορά την βλέπουμε και είναι απίστευτη.

Η παρουσιάστρια του OPENtv βρίσκεται και η ίδια σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της και καθημερινά σαν λάτρης του Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και μας δείχνει πως περνάει το χρόνο της με τους δυο της γιους, Μιχαήλ Άγγελο και Φίλιππο Ραφαήλ.

Η Σίσσυς Χρηστίδου καθημερινά περνάει πολύ χρόνο με τα δυο της παιδιά και δεν σταματούν τα παιχνίδια, ενώ έχουμε δει πως την βοηθάνε και στα βίντεο που φτιάχνει για το κανάλι που διατηρεί στο Youtube. Πριν λίγες ημέρες δοκίμασαν οι τρεις τους σνακς που έφεραν από το ταξίδι τους στο Παρίσι.

Μάλιστα, όταν παίζουν μόνα τους, κάνουν στο σπίτι χαμό. Το γεγονός αυτό το αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από το Instagram με μια φωτογραφία. Τα παιδιά της, είχαν σκορπίσει όλα τους τα παιχνίδια στο πάτωμα και επικρατούσε ένας χαμός.

Η γωνία του σπιτιού της Σίσσυς Χρηστίδου που θα πάθεις εμμονή

Η Σίσσυ Χρηστίδου σαν λάτρης όπως είπαμε του Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και εντυπωσιακές φωτογραφίες από το σπίτι της... πλέον αφού δεν μπορεί να βγει έξω. Σε μια από αυτές είδαμε μια γωνία που έχει στο σπίτι της και είναι απίστευτη.

Συγκεκριμένα, όλος ο τοίχος της είναι διακοσμημένος με ταπετσαρία με ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ενώ μπροστά του υπάρχει ένα vintage φωτιστικό. Οι αποχρώσεις σε όλη την γωνία είναι σε λευκό και μαύρο.