Το ηχηρό μήνυμα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τον κορωνοϊό

Προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ηχηρό μήνυμα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τον κορωνοϊό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, θέλησε με τη σειρά της να πάρει θέση και να στείλει και εκείνη όπως πολλοί συνάδελφοί της, ένα ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό και για τον τρόπο που πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη προστέθηκε στη λίστα των celebrities που συμμετέχουν στη νέα καμπάνια της ΕΡΤ «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε», με σκοπό να παρακινήσει τον κόσμο να αποφύγει τις περιττές μετακινήσεις.

Στη σειρά των βίντεο της ΕΡΤ έχουμε ήδη δει τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη ενώ το βίντεο που προκάλεσε εντύπωση, ήταν αυτό το Γιάννη Μπέζου.

Μέσα από αυτή τη νέα καμπάνια της, η ΕΡΤ, προσφέρει στη γενικότερη προσπάθεια της χώρας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του επικίνδυνου ιού, ενώ τα λόγια που μοιράζονται οι άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο είναι πραγματικά συγκινητικά.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη λοιπόν με τη σειρά της, θέλησε να αναφερθεί τόσο στη σοβαρότητα της κατάστασης που βιώνουμε, όσο και στο γεγονός πως είναι κάτι πολύ καινούργιο και πρωτόγνωρο για όλους μας και γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη προσοσοχή.

Το μήνυμα που έστειλε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Γεια σας! Μένουμε σπίτι και για όσο χρειαστεί. Αυτή είναι η πιο δυνατή φαρμακευτική αγωγή. Ζούμε μια αδράνεια που δεν την έχουμε ξαναζήσει. Ζούμε μια δοκιμασία που δεν την έχουμε ξαναζήσει αλλά θα βγούμε νικητές» σημειώνει με χαμόγελο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη προσθέτοντας πως «σεβόμαστε και προστατεύουμε τον εαυτό μας αλλά και τους συνανθρώπους μας. Μην παίζουμε τη ζωή μας κορονοϊό ή γράμματα» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο ο τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τον κορωνοϊό που δημοσίευσε η ΕΡΤ: