Η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε πόσο πλήρωσε το τεστ για τον κορωνοϊό

Πώς αποφάσισε να το κάνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε πόσο πλήρωσε το τεστ για τον κορωνοϊό

Η Έλενα Χριστοπούλου ανακοίνωσε χθες με μία φωτογραφία της στα social media πως αποφάσισε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό και έτσι αργότερα μέσα στη μέρα, απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, αποκάλυψε και πόσο το πλήρωσε.

Η πανέμορφη κριτής του My Style Rocks θέλησε προληπτικά να κάνει κι εκείνη το τεστ για τον επικίνδυνο ιό, και έτσι μέσα από ένα ευφάνταστο μήνυμα που έστειλε στα social media, αποκάλυψε χθες πως πήγε και περιμένει τα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να τη ρωτήσουν κάτω από τη φωτογραφία της, τόσο το λόγο για τον οποίο έκανε το τεστ, όσο και το πόσο πλήρωσε.

Έτσι, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε πως ο γιατρός της, της συνέστησε να πάει να κάνει το τεστ. Όσο για το πόσο πλήρωσε είπε: «Έκλεισα ραντεβού πριν από δύο μέρες και πλήρωσα 100 ευρώ».

Έλενα Χριστοπούλου instagram

Το μήνυμα που έστειλε για την απόφαση της να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό

«Έστειλα το sms μου για να βγω, έβαλα το τυρμπαν μου γιατί η ρίζα έχει φτάσει στα αυτιά και η μαξιλαρια πίσω στα μαλλιά από τον καναπέ έχει γίνει σαν την πλατεία Κολιάτσου.. Βάφτηκα λίγο γιατί το χρώμα στο πρόσωπο μου μετά από 13 ημέρες μέσα ..είναι λευκό σαν το έχεις πλύνει με εύρηκα.

Έβαλα άρωμα .. σκέφτηκα 5 λεπτά τι να φορέσω .. δεν έχω παχύνει γιατί έβαλα ένα τζιν που μπήκε χωρίς να σκιστεί, πάλι καλά * πήρα και έναν καφέ απ έξω που μου φαίνεται νέκταρ .. πήγα να κάνω προληπτικά το τεστ για να δω που βρίσκομαι και που πατώ και πάλι μέσα στο σπίτι μου! Και όλα μοιάζουν σαν να τα κάνω για πρώτη φορά!!! Εύχομαι όλοι να βγούμε καλύτεροι .. από τα σπίτια μας!»

Πέρα από το τεστ για τον κορωνοϊό, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε και ένα σχόλιο για όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά για τη συμμετοχή της στο GNTM 3.