Η Θεοδώρα Βουτσά ένα μήνα μετά συγκινεί - "Τι κάνεις.. σ'αγαπώ"

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Θεοδώρα Βουτσά ένα μήνα μετά συγκινεί -

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στο Facebook η Θεοδώρα Βουτσά, ένα μήνα μετά τον θάνατο το αγαπημένου ηθοποιού και πατέρα της Κώστα Βουτσά. Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές.

Σύντομη, αλλά σπαρακτική η ανάρτηση που έκανε στο Facebook η κόρη του Κώστα Βουτσά. Η Θεοδώρα έχει πλέον γυρίσει πίσω στην Ολλανδία, όπου και ζει με την οικογένειά της, ωστόσο φυσικά δεν ξεχνά τον μπαμπά της που τόσο λάτρευε,

Έκανε λοιπόν μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχει περάσει πλέον ένας μήνας από τον "χαμό" του κορυφαίου ηθοποιού που έφερε πένθος όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με την σορό του μάλιστα να τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά ένα μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της

Ειδικότερα στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook, και την οποία θα δείτε παρακάτω, η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού ανέβασε μερικές φωτογραφίες του ίδιου, ενώ σε μία είναι οι δυο τους μαζί από το νοσοκομείο.

Να πούμε ότι ο Κώστας Βουτσάς πέθανε πριν από ένα μήνα και έτσι η κόρη του θέλησε να αφήσει ένα ακόμα μήνυμα αγάπης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας μήνας

26.02.2020

- Τι κανεις;
- Σ´αγαπάω

Αυτά ήταν τα λόγια που έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο κοινωνικό μέσο, η Θεοδώρα Βουτσά η οποία μας συγκίνησε για ακόμα μια φορά. Όπως θα δείτε έχει συνοδεύσει την ανάρτησή της με φωτογραφίες του ηθοποιού, ενώ να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη ανάρτηση που κάνει για το λατρεμένο της αυτό πρόσωπο. Μάλιστα μια τρυφερή ανάρτηση για τον Βουτσά έκανε και ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Ένας μήνας ♥️♾ 26.02.2020 - Τι κανεις; - Σ´αγαπάω

Posted by Theodora Voutsa on Thursday, March 26, 2020