Θα ανατριχιάσετε με το κείμενο της Ηλιανας Παπαγεωργίου - «199 χρόνια μετά καλούμαστε να...»

Η φωτογραφία και το μήνυμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα ανατριχιάσετε με το κείμενο της Ηλιανας Παπαγεωργίου - «199 χρόνια μετά καλούμαστε να...»

Ένα κείμενο που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «199 χρόνια μετά καλούμαστε, από τον καναπέ μας αυτή τη φορά, να σταθούμε δυνατοί», έγραψε μεταξύ άλλων.

Το μοντέλο μέσα από μια ανάρτηση της, θέλησε να εμψυχώσει τους Έλληνες και να περάσει το μήνυμα πως θα περάσουμε και αυτή την δυσκολία με την πανδημία του κορωνοϊου, που έχει δει τεράστια εξάπλωση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τηρεί τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση και παραμένει στο σπίτι της με σκοπό τον περιορισμό του ιού, αλλά και για να προστατευτεί η ίδια και να μην κολλήσει εκείνη αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου πριν από δυο ημέρες, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της και το κείμενο της περνάει ένα ηχηρό μήνυμα που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Αυτό είναι το κείμενο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Σήμερα γιορτάζουμε τη μέρα που η χώρα μας ενωμένη πάλεψε για την ανεξαρτησία της. 199 χρόνια μετά καλούμαστε, από τον καναπέ μας αυτή τη φορά, να σταθούμε δυνατοί και να βγούμε νικητές απέναντι σε έναν αόρατο εισβολέα. Δεν έχει σημασία ποιος είναι και από που ήρθε. Σημασία έχει να μείνουμε και πάλι ενωμένοι, αισιόδοξοι και με την ίδια δύναμη καρδιάς και χαρακτήρα να δώσουμε το παράδειγμα και να βγούμε από αυτήν την κατάσταση πιο συνειδητοποιημένοι, πιο δυνατοί και πιο ευγνώμονες για όσα έχουμε. Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, με τον πιο λαμπερό ήλιο και τον πιο γαλανό ουρανό. Και πάνω από όλα σαν λαός έχουμε ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Σήμερα ας θυμηθούμε τι σημαίνει αυτή η λέξη, ας ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για το κοινό καλό, πρόθυμα και ενσυνείδητα. Χρόνια πολλά Ελλάδα»

Να σημειώσουμε πως σε αυτοπεριορισμό είναι και ο σύντροφος της Snik και έχει δημοσιεύσει βίντεο μέσα από το σπίτι του.