Το πρόβλημα υγείας της Μέγκαν Μαρκλ που την έκανε να αποχωρήσει από το παλάτι

Έτσι πήραν την απόφαση για το Megxit

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πρόβλημα υγείας της Μέγκαν Μαρκλ που την έκανε να αποχωρήσει από το παλάτι

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που ώθησε τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το παλάτι, με νέα δεδομένα για ένα πρόβλημα υγείας που είχε η Δούκισσα του Σάσεξ να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Η απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια σόκαρε το κοινό που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση μία τέτοια ανακοίνωση.

Από τον Ιανουάριο, οι δυο τους ετοιμάζουν την αποχώρησή τους από το παλάτι και πλέον έχουν ήδη αποσχιστεί από την υπόλοιπη οικογένεια αφήνοντας κατά μέρους και τους τίτλους τους.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι να φύγουν από το Buckingham δεν ήρθε τυχαία αλλά είχε να κάνει με ένα ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ηθοποιός.

Το πρόβλημα αυτό είχε να κάνει με τα συνεχόμενα σχόλια που έφταναν για εκείνη από δημοσιογράφους αλλά και πολίτες, που αφορούσαν τις καθημερινές δραστηριότητές της. Όπως σχολιάζει πηγή μέσα από το παλάτι, η Δούκισσα του Σάσεξ δεν άντεχε να βλέπει να σχολιάζεται οτιδήποτε κάνει.

Μάλιστα στα αρνητικά σχόλιο συνεχίζονται, αφού πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν το μήνυμά τους για τον κορωνοϊό.

Ο Πρίγκιπας Χάρι βέβαια είναι μαζί της σε αυτή τη μάχη, αφού κάτι αντίστοιχο είχε βιώσει και η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία είχε μόνιμα ένα φακό να την κυνηγά.

Πλέον ζουν ήρεμα τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στην Καλιφόρνια

Αφού λοιπόν το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει από την Αγγλία και το παλάτι, θέλησε να μετακομίσει στον Καναδά, όπου εγκαταστάθηκε για αρχή.

Τα σχέδιά τους ωστόσο άλλαξαν, μιας και πλέον το ζευγάρι, μαζί με τον μικρό Archie, έχει εγκατασταθεί στην Καλιφόρνια, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην μητέρα της ηθοποιού, Doria Ragland, η οποία είναι και το μοναδικό μέλος της οικογένειάς της με το οποίο συνεχίζει να έχει επαφές.