Φωτογραφία "spoiler" του Δημήτρη Σταρόβα με τη Μαρία Μπεκατώρου από το νέο επεισόδιο του YFSF στον Ant1

Έπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία

Μπορεί προς το παρόν τα γυρίσματα του YFSF να έχουν σταματήσει, ωστόσο ο Δημήτρης Σταρόβας επιλέγει να κάνει ένα καυτό "spoiler" για το νέο επεισόδιο, και μάλιστα στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου μέσα από μία επική φωτογραφία.

Ο αγαπημένος κριτής φροντίζει σε κάθε περίπτωση να αντιμετωπίζει με χιούμορ την κατάσταση την οποία βιώνουμε με την εξάπλωση του κορωνοϊού, ο οποίος με τη σειρά του έφερε την προσωρινή διακοπή του δημοφιλούς show μεταμφιέσεων.

Έτσι ο Δημήτρης Σταρόβας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία εκείνος μοιάζει να είναι παππούς και έγραψε:

«Αποκλειστική φωτό από το επόμενο επεισόδιο του YFSF! ( Εντωμεταξύ η Μπεκατώρου, ίδια)!!!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Από τη μεριά της, η Μαρία Μπεκατώρου είχε γράψει για τη διακοπή του YFSF

«Τελευταίο γύρισμα λοιπόν,μέχρι νεοτέρας ...Ποιος θα μας το’λεγε. Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις.Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια,χωρίς κοινό,χωρίς το πολύτιμο κοινό.Πιστεύω πως τα καταφέραμε.

Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας,γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας,γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς.Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar, ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια,ότι ήδη μου λείπει πολύ.Μου λείπουν όλα πολύ....

Οι συνεργάτες,οι πρόβες,τα τραγούδια μας,το κέφι μας,η ασταμάτητη χαρά μας...Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά Your Face Sounds Familiar κι εγώ να τρελαινομαι. Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα.Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι!Εις το επανιδείν...Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
Ξέρετε εσείς...».

Αυτό που μπορούμε βέβαια να πούμε με σιγουριά, είναι ότι το προηγούμενο επεισόδιο του YFSF "σάρωσε"! Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του!