Εκεί πάει μόνο η βασίλισσα Ελισάβετ - Μια κλεφτή ματιά στον χώρο της!

Το παλάτι μοιράστηκε εικόνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκεί πάει μόνο η βασίλισσα Ελισάβετ - Μια κλεφτή ματιά στον χώρο της!

Μια κλεφτή ματιά σε ένα πολύ προσωπικό χώρο της βασίλισσας Ελισάβετ, είχαμε την ευκαιρία να "ρίξουμε" καθώς το παλάτι ανέβασε μια φωτογραφία με το καθιστικό, όπου περνά αρκετό από τον χρόνο της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πλέον και αυτή σε καραντίνα καθώς ήδη ο γιος της και διάδοχος του θρόνου της πρίγκιπας Κάρολος έχει βρεθεί θετικός στον κοροωνϊό, που έχει "φέρει" ραγδαίες εξελίξεις και στην Βρετανία.

Πλέον λοιπόν ο ιός έχει χτυπήσει και την πόρτα της βασιλικής οικογένειας με την ανησυχία για την υγεία της Ελισάβετ να είναι αυξημένη, καθώς λόγω της ηλικίας της βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδες.

«Δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί από ποιον κόλλησε τον ιό ο πρίγκιπας εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που έφερε εις πέρας, λόγω του δημόσιου ρόλου του τις τελευταίες εβδομάδες» ανέφερε σχετική ανακοίνωση που είχε γίνει για την είδηση ότι ο Κάρολος έχει κορωνοϊό, ενώ να πούμε ότι και πολλοί άνθρωποι που εργάζονται στο παλάτι, έχουν μπει σε προληπτική καραντίνα. Να προσθέσουμε δε ότι και η Καμήλα (σ.σ σύζυγος του Κρόλου) έκανε εξετάσεις για το ιό, ωστόσο βγήκαν αρνητικές.

Μια κλεφτή ματιά στον χώρο του παλατιού που πάει μόνο η βασίλισσα Ελισάβετ

Ειδικότερα στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram "The royal family" ανέβηκε μια φωτογραφία που δείχνει την βασίλισσα Ελισάβετ να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Σε αυτήν την φωτογραφία λοιπόν είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον καθιστικό της βασίλισσας στο κάστρο του Γουίνσδορ, έναν χώρο τον οποίο επισκέπτεται συχνά η Ελισάβετ και ο οποίος είναι κλειστός στο κοινό! Πώς όμως περνά τον χρόνο της στην καραντίνα η βασίλισσα και με ποιον τρόπο συνεννοείται για τα όσα θέλει. Δεν θα πιστεύετε.

Ορίστε και η ανάρτηση που έγινε