Δεν θα πιστέψετε πως συνεννοείται η βασίλισσα Ελισάβετ με την οικογένειά της τώρα που είναι σε καραντίνα

Τι αποκάλυψαν για το Παλάτι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν θα πιστέψετε πως συνεννοείται η βασίλισσα Ελισάβετ με την οικογένειά της τώρα που είναι σε καραντίνα

Δεν θα πιστέψετε πως συνεννοείται η βασίλισσα Ελισάβετ με την οικογένειά της τώρα που είναι σε καραντίνα. Τι αποκάλυψαν για το Παλάτι; Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα γίνονται στην Αγγλία.

Μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσής η βασιλική οικογένεια, δήλωσε πώς η βασίλισσα και ο άντρας της θα προσαρμοστούν αναγκαστικά σε ένα νέο πρόγραμμα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό δημόσιο μήνυμα, όπως σας είχαμε αναφέρει, για να δείξει την υποστήριξη της προς το Ηνωμένο Βασίλειο σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Ο τρόπος που συνεννοείται η βασίλισσα Ελισάβετ με την οικογένειά της τώρα που είναι σε καραντίνα

"Η βασίλισσα θα μιλήσει για την κρίση που αντιμετωπίζουμε", έγραψε μεταξύ άλλων η εφημερίδα, ενώ η ίδια όπως ανέφεραν προσπαθεί να μάθει να επικοινωνεί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μέσω Skype και Facetime.

Αναλυτικά το έκτακτο ανακοινωθέν της βασίλισσας Ελισάβετ:

«Καθώς ο Φίλιππος και εγώ φτάνουμε στο Ουίνδσορ σήμερα, γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι και οικογένειες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε περίοδο ανησυχίας και αβεβαιότητας. Μας συμβουλεύουν να αλλάξουμε τις συνήθεις συνήθειες μας και το μοτίβο της ζωή μας για το καλό των κοινωνιών στις οποίες ζούμε και, ειδικότερα, να προστατέψουμε τους πιο ευάλωτους. Δείτε και μια ανήκουστη είδηση για την Ελισάβετ που έγινε viral

Σε περιόδους όπως αυτές, υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι η ιστορία του έθνους μας έχει σφυρηλατηθεί από ανθρώπους και κοινότητες που ενώνονται για να δουλέψουν ως ένα, επικεντρώνοντας τις κοινές προσπάθειές μας σε έναν κοινό στόχο.

Είμαστε υπερβολικά ευγνώμονες για τις γνώσεις και την αφοσίωση των επιστημόνων μας, του ιατρικού προσωπικού και των μελών των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών. Όμως, τώρα, περισσότερο από ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν μας, έχουμε όλοι ένα ουσιαστικά σημαντικό μερίδιο να αναλάβουμε ως πολίτες, σήμερα και τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες.

Πολλοί από εμάς θα πρέπει να βρουν νέους τρόπους να μείνουν σε επαφή μεταξύ τους και να βεβαιωθούν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι ασφαλή και είμαι βέβαιη ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στην πρόκληση αυτή και να είστε σίγουροι ότι η οικογένειά μου και εγώ είμαστε έτοιμοι να διαδραματίσουμε τον δικό μας ρόλο».

Η ανακοίνωση:

βασίλισσα Ελισάβετ