Η ανήκουστη είδηση για την Βασίλισσα Ελισάβετ που κάνει το γύρω του διαδικτύου - Τι συνέβη στο Windsor;

Δεν το πίστευε κανείς... Ούτε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανήκουστη είδηση για την Βασίλισσα Ελισάβετ που κάνει το γύρω του διαδικτύου - Τι συνέβη στο Windsor;

Σοκ προκαλεί μια ανήκουστη είδηση που κάνει το γύρω του διαδικτύου με πρωταγωνιστικό όνομα αυτό της Βασίλισσας Ελισάβετ. Δεν πάει το μυαλό σας τι συνέβη έξω από το κάστρο του Windsor με την Βασίλισσα να μένει «κάγκελο»;

Η Ελισάβετ για πρώτη φορά στη ζωή της... λογικά, κλειδώθηκε έξω από το ίδιο της το κάστρο. Η μονάρχης της Αγγλίας προσπάθησε να μπει την περασμένη Παρασκευή, όμως βρήκε τις πόρτες κλειδωμένες και κανένας μέσα για να μπει.

«Μία γυναίκα bodyguard βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε μάταια να ανοίξει την μεγάλη ξύλινη πόρτα. Μετά από ένα λεπτό προσπαθειών μέσα στη βροχή, αποφάσισε να φύγει από εκεί και να πάνε να δοκιμάσουν την τύχη τους σε άλλη είσοδο», αναφέρει η Daily Mail.

«Δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος κοιμήθηκε εν ώρα υπηρεσίας ή απλά δεν την περίμεναν, όμως αυτό είναι ανήκουστο. Και δεν το λες και σύνηθες φαινόμενο να βλέπεις μια βασίλισσα να έχει κλειδωθεί έξω από το ίδιο της το κάστρο», ανέφερε η πηγή.

Ωστόσο, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τόσο με την βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και με τον κορωνοϊό, που επικρατεί χαμός στο παλάτι! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για την ίδια και την κατάσταση του ιού στην Αγγλία;

Απογοήτευση η Ελισάβετ δεν νιώθει μόνο για του υπαλλήλου της και την ανήκουστη είδηση αλλά και για την κίνηση Meghan και Harry

Απογοητευμένη δηλώνει για ακόμη μια φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον εγγονό της Harry και την Meghan Markle. Μια κίνηση του ζευγαριού λίγο πριν φύγουν μόνιμα από το Buckingham για τον Καναδά, φαίνεται πως την στεναχώρησε.

Η Ελισάβετ ζήτησε από το ζευγάρι να επιστρέψει στο Λονδίνο αυτόν το μήνα, προκειμένου να παρευρεθούν όλοι μαζί στην ετήσια λειτουργία της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο. Αυτό το ταξίδι μάλιστα φαίνεται πως είναι και το τελευταίο τους στην Αγγλία τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

Ο Harry έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα και έχει ήδη κάνει κάποιες εμφανίσεις, όμως η Meghan είναι ακόμη στο Βανκούβερ. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sunday Times δεν θα πάρει μαζί της τον Archie στο ταξίδι αυτό με την Ελισάβετ να είναι απογοητευμένη, καθώς δεν βλέπει συχνά τον εγγονό της.

«Είναι πολύ λυπηρό που έχει δει ελάχιστα τον Archie και που εκείνος θα χάσει την ευκαιρία να μεγαλώσει μαζί με τα ξαδέρφια του και την ευρύτερη οικογένειά του», ανέφερε πηγή.

Την πρώτη τους συνάντηση να σημειώσουμε πως είχαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά το Megxit στο παλάτι του Windsor. Στην δημοσιότητα βγήκαν τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν γιαγιά και εγγονός μετά το χάος που είχε δημιουργηθεί.