Τον «Μανώλη» από το Dolce Vita τον θυμάστε; Δε θα πιστέψετε ποιος είναι ο αδερφός του

Έπαιζε στους «Δύο Ξένους»!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον «Μανώλη» από το Dolce Vita τον θυμάστε; Δε θα πιστέψετε ποιος είναι ο αδερφός του

Ο «Μανώλης» ήταν ο αγαπημένος φίλος του «Αντώνη» και το περιστασιακό φλερτ της «Σάσας» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Dolce Vita» οπότε σίγουρα θα τον θυμάστε. Αυτό ωστόσο που μάλλον δε γνωρίζετε, είναι ποιος είναι ο αδερφός του και μόλις σας πούμε δε θα το πιστεύετε!

Ο Ισίδωρος Σταμούλης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά, ωστόσο έκτοτε έχει κάνει πολλές επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Μιας και είπαμε για το Dolce Vita, έχετε δει τι σχολίασε η Άννα Παναγιωτοπούλου για τον Θανάση Ευθυμιάδη και τη συνεργασία τους;

Ο αδερφός του είναι κι αυτός ηθοποιός και μάλιστα πολύ γνωστός. Τον γνωρίσαμε κι αυτόν μέσα από μία θρυλική σειρά του MEGA, και συγκεκριμένα, μέσα από τους «Δύο Ξένους» όπου υποδύθηκε τον «Πέτρο» συνεργάτη και κολλητό φίλο του «Μαρκορά».

Ο Οδυσσέας Σταμούλης και ο Ισίδωρος Σταμούλης όχι μόνο είναι αδέρφια, αλλά και πολύ αγαπημένοι μιας και δε χάνουν την ευκαιρία να κάνουν κοινές εμφανίσεις σε θεατρικές σκηνές της Αθήνας.

Ισίδωρος Σταμούλης

Τι είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Οδυσσέας Σταμούλης

«Φίλους έχω λίγους, δεν τους βλέπω πολύ, μένω στο σπίτι. Κάνω παρέα με τον αδελφό μου, πάντα έκανα, είμαστε δύο αδέλφια αρκετά κοντά, κι αυτό βλέπω ότι είναι ιδιαίτερο. Βλέπω πως μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι, να είναι τόσο κοντά δύο αδέλφια και μάλιστα στον ίδιο χώρο, δεν πρέπει να είναι συνηθισμένο. Είναι πολύ καλή η σχέση μας. Οπότε, κάνω παρέα με τον αδελφό μου και με 1-2 άλλα άτομα».

«Έχω μια ελευθερία που δεν την ήθελα, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν μια φάση της ζωής μου που ήθελα να έχω οικογένεια. Όταν μετά από 13 χρόνια σχέσης μένεις μόνος σου, αλλάζει η κατάσταση της ζωής. Με τη φάση που είμαστε τώρα δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Είχα γυναίκα που ήθελα να έχω, ήθελα να έχω οικογένεια, το έκανα κι εγώ κι εκείνη συνειδητά, δεν έγινε έτσι. Ήταν επιλογή και ήλπιζα ότι θα πήγαινε πιο πέρα».