Η Ιωάννα Τούνη "καίει" την Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο της - «Δεν μπήκες καν στον κόπο...»

Την "έκραξε" με το γάντι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη με ένα επίμαχο story της στο Instagram, "έκαψε" την Κατερίνα Καινούργιου για το σχόλιο που έκανε στην εκπομπή της για το νέο της βίντεο στο YouTube. Μάλιστα κατηγόρησε την παρουσιάστρια πως δεν μπήκε καν στον κόπο να το δει.

Η πανέμορφη Ιωάννα Τούνη φάνηκε να ενοχλήθηκε αρκετά από την κριτική που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στο νέο της βίντεο στο YouTube και έτσι θέλησε να της απαντήσει μέσα από ένα insta story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη σχολίασε το γεγονός πως η παρουσιάστρια όχι μόνο κατηγόρησε το βίντεό της αλλά μάλλον δεν μπήκε καν στον κόπο να το δει.

«Σου βάζω το λινκ να κάνεις swipe up να δεις ολόκληρο το βιντεάκι που –με μεγάλη ευκολία- κράζετε στο πάνελ της εκπομπής σου. Μιας και είμαι βέβαιη πως δεν μπήκες καν στον κόπο να το δεις, πριν τοποθετηθείς δημόσια για εμένα και το περιεχόμενο του βίντεο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννη Τούνη Κατερίνα Καινούργιου

Τι είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

«Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ ενεργή στα social media και έχει μεγάλη απήχηση. Και έχει ένα Instagram το οποίο αισθητικά είναι ωραίο. Αυτή την περίοδο το χειρίζονται όλο λάθος. Δεν είναι απόκριες, ούτε παιχνίδι. Δεν είπαμε να κλειστούμε σε ένα σπίτι και να μοιρολογούμε.

Τρία άτομα τόσο κοντά… Είναι ένα κορίτσι που έχει απήχηση και σε νέα παιδιά. Αυτό δεν είναι το σωστό πρότυπο κατά την άποψή μου. Ούτε οι ερωτήσεις. Ας το κρατήσει το χιούμορ της για αργότερα, ας έχει χιούμορ. Ας ανεβάζει τη διάθεση με πολύ ωραίες φωτογραφίες, αλλά όλο αυτό είναι λάθος. Να είναι ο σύντροφός σου διπλά εντάξει. Αλλά το άλλο το παιδί; Νομίζω πως πρέπει να φύγει λίγο από αυτό το σ3ξουαλικό και να το χειριστεί λίγο διαφορετικά».

Βέβαια η Ιωάννα Τούνη φαίνεται να μην πτοείται από τα σχόλια, μιας και συνεχίζει να περνάει δημιουργικά το χρόνο της στο σπίτι και μάλιστα μαζί με τον αγαπημένο της.