Ξεκινάει να βγάζει λεφτά η Μέγκαν Μάρκλ - Δείτε τι δουλεία έκλεισε!

Που θα την... ακούσουμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκινάει να βγάζει λεφτά η Μέγκαν Μάρκλ - Δείτε τι δουλεία έκλεισε!

Όταν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν ότι θα αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και πως θα "ζουν" πλέον μόνοι τους τον εαυτό τους, το μεγάλο ερώτημα ήταν πως θα βγάζουν πλέον χρήματα. Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την αρχή και έκλεισε μια δουλειά. Δείτε ποια είναι αυτή.

Τι σχέση έχει η Μέγκαν Μαρκλ με τους ελέφαντες και το Disney+; Μα φυσικά πρόκειται για το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της Δούκισσας του Σάσσεξ.

Και εκεί λοιπόν που το μεγάλο ερώτημα ήταν πώς θα βγάλει λεφτά το (πρώην) βασιλικό ζευγάρι, ήρθε η Μέγκαν να κάνει την αρχή. Μπορεί η βασίλισσα να τους απαγόρευσε να χρησιμοποιήσουν ως εμπορικό σήμα το Sussex Royals, ωστόσο όπως λέει και ο λαός "υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...).

Ποια είναι η νέα δουλειά που "έκλεισε" η Μέγκαν Μαρκλ που ξεκίνησε ήδη αν βγάζει τα δικά της χρήματα;

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Τώρα αναμένεται να δούμε, η μάλλον να ακούσουμε την Μέγκαν Μαρκλ σε ένα νέο ντοκιμαντέρ το οποίο θα λέγεται "Elephant" δηλαδή "Ελέφαντας".

Ειδικότερα σύμφωνα και και με την ανακοίνωση που έγινε η Μέγκαν θα χαρίσει την φωνή της σε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο θα μπορεί κανείς να δει μέσα από το Disney+ και το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλετε στις 3 Απριλίου.

Μπορεί η Μέγκαν και Ο Χάρυ να σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο πλέον φαίνεται να χτίζουν και επίσημα την νέα τους ζωή μακρυά από το παλάτι. Σίγουρα πάντως δεν θα γλιτώσουν τα φλας των φωτογράφων καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ξέρουν τι κάνουν με την ζωή τους, μακριά από την βασίλισσα.

Ορίστε και το tweet που ήρθε από το Disney+