Πρώην παίκτης του Survivor έβαλε το μαγιό του και μπήκε στην μπανιέρα για κολύμπι

Επικό βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην παίκτης του Survivor έβαλε το μαγιό του και μπήκε στην μπανιέρα για κολύμπι

Ένα επικό βίντεο δημοσίευσε πρώην παίκτης του Survivor. Συγκεκριμένα, μας έδειξε πως περνάει τις ημέρες του κλεισμένος στο σπίτι σε καραντίνα. Έβαλε λοιπόν το μαγιό του, γέμισε την μπανιέρα του νερό και μπήκε μέσα για να κολυμπήσει.

Μπορεί οι περισσότεροι να τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ωστόσο οι λάτρης του αθλητισμού τον γνώριζαν πολύ πιο πριν. Αφού, έχει δει μεγάλη διάκριση, μιας και είναι πρωταθλητής κολύμβησης στην Ευρώπη στην «πεταλούδα».

Ο λόγος λοιπόν για τον Γιάννη Δρυμωνάκο, ο οποίο ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι του Survivor. Μάλιστα, όταν το αγώνισμα είχε σαν κύριο στοιχείο το νερό και το κολύμπι, δεν τον έφτανε κανένας αντίπαλος παίκτης.

Το βίντεο έπος στην μπανιέρα του

Ο Γιάννης Δυμωνάκος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα πραγματικά επικό βίντεο, μέσα από το σπίτι του και συγκεκριμένα από το μπάνιο του σπιτιού του.

Ο πρωταθλητής κολύμβησης θέλοντας να δείξει πως περνάει τις ημέρες του σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, γύρισε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο. Ο ίδιος φόρεσε το μαγιό του, γέμισε την μπανιέρα του και έκανε κολύμβηση.

Όπως ήταν επόμενο τα likes ήταν χιλιάδες, ενώ στα σχόλια έπεσαν βροχή.

Βέβαια, μπορεί ο Γιάννης Δρυμωνάκος να περνάει χιουμοριστικά τις ημέρες του σε καραντίνα, προσπαθώντας όπως όλοι μας να μείνει ψύχραιμος, ωστόσο ένας άλλος πρώην παίκτης του Survivor δεν την περνάει ήρεμα. Αποκάλυψε τα μηνύματα μίσους που δέχεται προς το πρόσωπο του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

TAGS