Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρήκαν τον τρόπο να περάσουν υπέροχα στην καραντίνα

Δεν πτοούνται με τίποτα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρήκαν τον τρόπο να περάσουν υπέροχα στην καραντίνα

Τι κι αν είναι κλεισμένοι στο σπίτι λόγω της καραντίνας; Τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο και η Κατερίνα Γερονικολού, έχουν βρει τον τρόπο να περάσουν υπέροχα το χρόνο τους και να γίνουν όσο πιο δημιουργικοί γίνεται με τις δραστηριότητές τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει υπακούσει στις οδηγίες του Υπουργείου για τον αυτοπεριορισμό και έχει αποφασίσει να διακόψει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις προκειμένου να μείνει σπίτι.

Έτσι βρίσκοντας συντροφιά ο ένας στον άλλον, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης προσπαθούν να απολαύσουν πιο απλές και καθημερινές δραστηριότητες, τις οποίες δε θα είχαν την ευκαιρία να "γευτούν" εάν συνέχιζαν τη δουλειά.

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους στο σπίτι τους, μακριά από υποχρεώσεις και δουλειές, ενώ παράλληλα έχουν βρει τον τρόπο να περνάνε δημιουργικά το χρόνο τους και να μη βαριούνται λεπτό. Και οι δύο μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram φροντίζουν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για το τι κάνουν καθημερινά.

Είτε αυτό είναι δουλειές του σπιτιού είτε ξεκούραση στη βεράντα, το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και να μην έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα λόγω του ότι πρέπει να μείνουν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι.

Τι σκέφτονται ωστόσο οι δυο τους για τον γάμο μετά από δύο χρόνια σχέσης; Σας έχουμε το αναλυτικό ρεπορτάζ...

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram

«Καλό είναι να μένουμε σπίτι αλλά νομίζω ότι έχουμε το καλύτερο φάρμακο .....τον Ελληνικό ήλιο !!!!!!καλο θα μας κάνει ειδικά αυτή την εποχή !!! Πάμε γερά» έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έχοντας βγει για μία βόλτα στον κήπο του.

Από τη μεριά της, η Κατερίνα Γερονικολού θέλησε να αστειευτεί λίγο με την όλη κατάσταση και έτσι έγραψε: «Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με Ρεαλισμό #μονόκερος #μένουμεσπίτι»

Και οι δύο βέβαια φρόντισαν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους από το παρελθόν...