Η Ελένη αποχαιρετά την Εύη Φραγκάκη - Το μήνυμα που έδωσε on camera

Έδωσε το δικό της αντίο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη αποχαιρετά την Εύη Φραγκάκη - Το μήνυμα που έδωσε on camera

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Εύη Φραγκάκη δεν θα είναι πια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και η παρουσιάστρια στο τέλος της εκπομπής της θέλησε να της δώσει ένα μήνυμα on camera.

Έπειτα από εσωτερική μετεγγραφή από την εκπομπή «Ελένη» και με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, ο Alpha θα προβάλλει ειδική εκπομπή, την οποία θα παρουσιάζει η Εύη Φραγκάκη και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εκπομπή που θα κάνει ο Κεφαλογιάννης και η Φραγκάκη θα προβάλλεται καθημερινά, πριν και την ενημέρωση που γίνεται από τον καθηγητή Σωτήρη Τσίοδρα, αναφορικά με τον κορωνοϊό, ενώ θα λέγεται 'Μένουμε Alpha". Να πούμε βέβαια ότι έχουμε άλλη μια αποχώρηση βόμβα από το κανάλι. Κλείνει η πόρτα μετά την Μενεγάκη!

Δείτε τι είπε η Ελένη στην Εύη Φραγκάκη - Ο αποχαιρετισμός on camera

Η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της σημερινής της εκπομπής θέλησε να αποχαιρετήσει την πρώην συνεργάτιδά της και να της ευχηθεί τα καλύτερα για το νέο της αυτό ξεκίνημα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε λοιπόν, “Δεν ξέρω αν σας το είπα, η συνεργάτιδά μας η Εύη Φραγκάκη από την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη θα βρίσκονται σε δικιά τους εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Alpha. Οπότε καλή επιτυχία, καλό ξεκίνημα. Αποχαιρετάμε την Εύη και τις ευχόμαστε καλή νέα αρχή.”

Εκτός από την αποχώρηση από τον Alpha tv και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έχουμε και μια "βόμβα" για το Καφέ της Χαράς

Μια αποχώρηση "βόμβα' αναμένεται να δούμε και στο σήριαλ του ΑΝT1 καθώς ένα αγαπημένο πρόσωπο θα μπει.. φαντάρος. Ο λόγος για τον Πάρη Σκαρτσολιά, τον τηλεοπτικό Μάνο από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ή αλλιώς Μανωλάκη όπως τον είχαμε συνηθίσει.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα RealLife και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς ετοιμάζεται να μπει φαντάρος.

Αυτό σήμανε καμπανάκι ωστόσο μιας και υπάρχει μεγάλος "κίνδυνος" να αφήσει την σειρά και την Βάλια. «Παρουσιάζομαι στην αεροπορία και στη σειρά είμαστε σε συζητήσεις για να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος μου», δήλωσε και συμπλήρωσε.

«Αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου. Δεν ισχύουν όλα όσα γράφονται. Ήμουν έξι μήνες σε σχέση με μία κοπέλα εκτός χώρου, αλλά δεν συγκατοικούσαμε. Περνάω μια κρίση στα προσωπικά μου γιατί δίνοντας βαρύτητα στα επαγγελματικά μου, δεν έδωσα χρόνο στη σχέση μου και απομακρυνθήκαμε χωρίς να υπάρξει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Αποξενωθήκαμε γιατί δεν είχαμε χρόνο να βρεθούμε. Δεν ξέρω αν στο μέλλον αλλάξουν τα πράγματα».