Κορωνοϊός: Και η Angelina Jolie στο κίνημα βοήθειας

Στα "χνάρια" της και ο Ralph Lauren

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Και η Angelina Jolie στο κίνημα βοήθειας

Ο ένας διάσημος μετά τον άλλον αποφασίζουν να συμβάλουν σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που ζει όλος ο πλανήτης με τον κορωνοϊό. Ανάμεσα σε αυτούς και η Angelina Jolie στο κίνημα βοήθειας, αλλά και ο Ralph Lauren.

Η Angelina Jolie είναι γνωστή για την έντονη φιλανθρωπική της δράση και αυτή τη φορά αποφάσισε να βοηθήσει τα παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, εν όψει της έξαρσης της πανδημίας. Από την άλλη ο οίκος μόδας του ταλαντούχου σχεδιαστή θα προσφέρει 10 εκ. δολάρια στους πολίτες όπως ανακοίνωσε.

Τα σχολεία έχουν κλείσει σε όλη την αμερικανική επικράτεια και αυτοί οι μαθητές, που βασίζονται σε σχολικά γεύματα κινδυνεύουν να μην τρέφονται. Έτσι, η ηθοποιός θα ενισχύσει με ένα εκατομμύριο δολάρια το έργο της οργάνωσης No Kid Hungry.

Ralph Lauren και η Angelina Jolie στο κίνημα βοήθειας κατά του κορωνοϊού

«Από αυτήν την εβδομάδα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο είναι εκτός σχολείου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού» ανέφερε η Αντζελίνα Τζολί σε δήλωσή της και συμπλήρωσε, «Πολλά παιδιά εξαρτώνται από τη φροντίδα και τη διατροφή που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 22 εκατομμυρίων παιδιών στην Αμερική, που εξαρτώνται από τη στήριξη σίτισης. Η οργάνωση Kid Hungry καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά».

Η ανάρτηση του Ralph Lauren

Χαρακτηριστικά ο οίκος μόδας ανέφερε, «Στον πυρήνα της εταιρίας μας, υπήρχε πάντα το πνεύμα της ενότητας που εμπνέει και τη δημιουργικότητά μας, την αυτοπεποίθησή μας και περισσότερο την υποστήριξη που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Τις προηγούμενες εβδομάδες και μήνες, αυτό το πνεύμα ποτέ δεν πτοήθηκε. Πιστεύουμε πως ανεξάρτητα από το ποιος είσαι και από πού προέρχεσαι συνδεόμαστε όλοι μεταξύ μας. Για αυτόν τον λόγο αναλαμβάνουμε δράση για να βοηθήσουμε τις ομάδες μας και τις κοινότητες κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης». Στον αγώνα κατά του κορωνοϊού και η Salma Hayek ωστόσο, που θα δωρίσει 3 εκατομμύρια μάσκες μαζί με τον άντρα της.