Η Έλενα Παπαρίζου "έσπασε" την καραντίνα της και βγήκε έξω

Ποιος ο λόγος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου "έσπασε" την καραντίνα της και βγήκε έξω. Τι ήταν ωστόσο αυτό που την ανάγκασε να βγει έξω εν μέσω πανδημίας, ενώ θα προτιμούσε και εκείνη να παραμείνει σπίτι της;

Με ένα βίντεο κάτω από τη βροχή, η Έλενα Παπαρίζου, ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές της και όχι μόνο. Μπορεί να περνάμε δύσκολες μέρες, ωστόσο η ίδια ήθελε να τονίσει την κρισιμότητα του ζητήματος.

Όλα όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου που "έσπασε" την καραντίνα της και βγήκε έξω

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μένει κι αυτή σπίτι, αλλά σήμερα έπρεπε να βγει και μας εξήγησε τον λόγο η ίδια. Όπως τόνισε, έπρεπε να πάει στην πρεσβεία της Σουηδίας για να πάρει το διαβατήριο και την ταυτότητά της, κάτι που δεν γινόταν να χάσει ακόμα και με τον ιό να "καραδοκεί" παντού.

Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια, τόνισε πως θα τελείωνε τις δουλειές της και θα επέστρεφε πίσω στο σπίτι της να μαγειρέψει και να παίξει με τα παζλ της.

Ο Κορωνοϊός "κλείνει" το μαγαζί που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την Έλενα Παπαρίζου

Για προληπτικούς λόγους και εξ΄αιτίας της μεγάλης εξάπλωσης του Κορωνοϊού, το Estate, μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο, "κλείνει" στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό του ιού.

Μετά τα θέατρα, σειρά είχαν και οι πίστες αφού μία μία ανακοινώνουν πως κλείνουν λόγω κορωνοϊού. Μετά την αναβολή της πρεμιέρας της Πάολα, για την οποία σας δώσαμε νωρίτερα πληροφορίες, σειρά είχε και το κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς.

Το Estate εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

estate ανακοίνωση