Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης κλείνουν έναν χρόνο μαζί και το γιορτάζουν

Τι είπε η ίδια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης κλείνουν έναν χρόνο μαζί και το γιορτάζουν

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης κλείνουν έναν χρόνο μαζί και το γιορτάζουν. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν το κρύβουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής τις αναρτήσεις του Χάρη και της Αντελίνας, μιας και οι δυο τους είχαν επέτειο και τότε ήταν που η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την δικιά της αποκάλυψη.

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που κλείνουν έναν χρόνο μαζί και το γιορτάζουν

Όπως είπε λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου, εκείνη και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έκλεισαν πρόσφατα έναν χρόνο σχέσης, και τόνισε χαρακτηριστικά στον αέρα, «Και εγώ έκλεισα έναν χρόνο σχέσης».

Η Κατερίνα Καινούργιου περνάει το χρόνο της δημιουργικά μαζί με τον αγαπημένο της

Η Κατερίνα Καινούργιου μένει στο σπίτι αυτές τις μέρες όπως όλοι με σκοπό να προστατεύσει τον εαυτό της αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Βρίσκει ωστόσο τον πιο δημιουργικό τρόπο να περάσει το χρόνο της, μαζί με τον αγαπημένο της!

Η παρουσιάστρια βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους για να περάσει το χρόνο της, όσο βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, και για ακόμη μία φορά μας εντυπωσίασε!

Πάρτε λοιπόν ιδέες για μία ακόμα φορά από την Κατερίνα Καινούργιου, αφού πρώτα ρίξετε μία ματιά στις δικές μας προτάσεις, και βρείτε τον τρόπο να περάσετε το χρόνο σας όσο πιο δημιουργικά γίνεται!

Ο κορωνοϊός δεν είναι ικανός να σταματήσει την παρουσιάστρια από το να περάσει το χρόνο της με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Ταγκρίδη, και έτσι όπως μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, χθες βράδυ το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε την ώρα του μαγειρεύοντας!

Όχι μόνο μαγείρεψαν αλλά μας έδωσαν ιδέα και για την πιο υγιεινή συνταγή για γλυκοπατάτες!

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος