Μ.Ι.Α.: "Προτιμώ να πεθάνω αντί να εμβολιαστώ"

Η δήλωση που προκάλεσε σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μ.Ι.Α.:

Σάλος προκλήθηκε με την είδηση και τις δηλώσεις της ράπερ Μ.Ι.Α., όπου τόνισε πως "Προτιμώ να πεθάνω αντί να εμβολιαστώ". Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε για τον εαυτό της και την στάση της απέναντι στην πανδημία.

Η γνωστή ράπερ Μ.Ι.Α. με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα, δήλωσε δημόσια μέσω Twitter την αντίθεσή της στον εμβολιασμό. Η ίδια δήλωσε ότι «αν πρέπει να επιλέξω το εμβόλιο, θα επιλέξω τον θάνατο».

Δείτε τι άλλο είπε η Μ.Ι.Α. εκτός από την προκλητική δήλωση: "Προτιμώ να πεθάνω αντί να εμβολιαστώ"

Όπως αποκάλυψε η κατά κόσμον Mathangi Arulpragasam, είναι εναντίον σε κάθε υποχρεωτικό εμβολιασμό και μάλιστα δήλωσε ότι μετάνιωσε πικρά που αναγκάστηκε να εμβολιάσει τον 11χρονο γιο της προκειμένου να γίνει δεκτός σε σχολείο των ΗΠΑ. «'Ηταν το πιο δύσκολο πράγμα για εμένα. Το να μη σου αφήνουν επιλογή ως μητέρα» σημείωσε.

«Μην πανικοβάλλεστε, δεν θα πεθάνετε» έγραψε σε επόμενο tweet της. «Όλα τα εμβόλια που έχετε κάνει μέχρι τώρα θα σας βοηθήσουν να το ξεπεράσετε» ανέφερε, την ίδια στιγμή που η φονική πανδημία έχει στοιχίσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Να αναφέρουμε ωστόσο πως χθες έγινε γνωστό ότι πέθανε ο ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ από τον ιό, στον οποίο είχε βγει θετικός.

Κορωνοϊός: Στην εντατική ο Rammstein

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο γνωστός τραγουδιστής Rammstein και χρειάστηκε να πάει στην εντατική. Ποια η κατάσταση της υγείας του και τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Ο τραγουδιστής επέστρεψε στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα μετά από μια παράσταση στη Μόσχα και σύμφωνα με τα ξένα μέσα έσπευσε να κάνει το τεστ για τον ιό, στο οποίο και βρέθηκε θετικός.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 57χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο του Βερολίνου, ενώ ανέφεραν πως η κατάστασή του είναι καλή μέχρι στιγμής.

Όλα όσα ανέφεραν για τον Rammstein που μεταφέρθηκε στην εντατική λόγω κορωνοϊού

Σύμφωνα πάλι με δημοσίευμα της Bild, πάσχει από πνευμονική λοίμωξη καθώς και από πυρετό, γι 'αυτό έπρεπε να μεταφερθεί σε μονάδα εντατικής φροντίδας ενώ η κατάσταση της υγείας του φαίνεται ότι βελτιώνεται.